Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Π. Χαλβατσιώτης: “Εμείς δεν τάζουμε, εμείς αποτελούμε το αύριο και το σήμερα είναι ήδη χθες”

Σε μια εφ’ όλης της ύλης παρέμβαση με φόντο και τα ζητήματα που είναι στην επικαιρότητα προχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST, ο Παναγιώτης Χαλβατσιώτης.

“O Κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους νέους να διαμορφώσουν το μέλλον τους και αυτό διαμορφώνεται από αυτούς που συμμετέχουν και όχι από εκείνους που απέχουν…”, σημείωσε στην αρχική του προσέγγιση ο κ. Χαλβατσιώτης δίνοντας ιδιαίτερο τόνο στην συμμετοχή των νέων που αποτελεί ένα στοίχημα για τη ΝΔ όσον αφορά τις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Το μέλος της Π.Ε. της ΝΔ εστίασε στα εχέγγυα που πρέπει να υπάρξουν γιατί “η βαρύτητα προς τη νέα γενιά πρέπει να είναι πολύ μεγάλη”. Στάθηκε ιδιαίτερα στη δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας, σε μεταρρυθμιστικές προσπάθειες βελτίωσης της εκπαίδευσης και πως “…απαραίτητα πρέπει να δημιουργηθεί ανάπτυξη που θα φέρει τις νέες θέσεις εργασίας γιατί φθάσαμε να έχουμε πάνω από 100.000 συμβασιούχους με μισθούς πείνας και 5μηνα”.

“Έχουμε σκοπό να ενισχύσουμε το επενδυτικό κλίμα, να μειώσουμε τους φορολογικούς συντελεστές να δώσουμε μια νέα δημιουργική πνοή”, πρόσθεσε στην συνέχεια, ενώ μίλησε ειδικά για τις προσμετρημένες προτάσεις της ΝΔ και κατέληξε πως “εμείς δεν τάζουμε, εμείς αποτελούμε το αύριο και το σήμερα είναι ήδη χθες”.

Μεταξύ άλλων καυτηρίασε την κυβέρνηση για τον ανασχηματισμό και τα όσα λέγονται περί… καθαρής εξόδου από τα μνημόνια.