Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Σκληρή απάντηση Π. Γιαννόπουλου για δήθεν… στήριξη του σε κάποιον

Καταπέλτης ο γνωστός δικηγόρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος αδειάζει τους “…μεταμεσονύκτιους προβοκάτορες” που προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν δήθεν δηλώσεις του και επιχείρησαν να μεταφράσουν την πολιτική του βούληση, και, με μια σκληρή ανακοίνωση βάζει τα… πράγματα και τους “μεταμεσονυκτίως πληκτρολογούντες ψεύδη” στη θέση τους:

“Ο δημόσιος λόγος, των δημοσιογραφιζόντων δεν μπορεί να είναι προβακατόρικος, ούτε μεταμεσονύκτιος. Η δημόσια στάση μου ως ενεργού πολίτη και ως μέλους του ΣΥΡΙΖΑ, δεν επιτρέπει σε κανέναν να μου αποδίδει λόγια, λέξεις και επιλογές, που δεν έχω εκφράσει.

Ο μόνος και αυθεντικός εκφραστής του εαυτού μου είμαι εγώ, και όχι οι χύδην αντιχήσεις, που διαχέονται, χάριν φανερών ή και κρυφών σκοπιμοτήτων.

Η αλήθεια είναι και παραμένει διαυγής και δεν μπορεί να σκιασθεί από σκοπιμότητες θρασύτητας. Η πολιτική μου βούληση ως πρός το αυτοδιοικητικό διακύβευμα των εκλογών του 2019, δεν έχει εκφραστεί δημόσια και όταν θα εκφραστεί θα εκφραστεί μόνον από μένα. Μπορώ και μόνος μου.

Όσοι και όποιοι χρησιμοποιούν το όνομά μου, συνδέοντάς το με δηλώσεις ανύπαρκτες και απίθανες, εκτός του ότι παραπληροφορούν, αγγίζουν και τα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης. Η δολοφονία χαρακτήρων, προϋποθέτει ασθενικούς χαρακτήρες.

Υπενθυμίζω μια μόνον φορά στους ματαίως και μεταμεσονυκτίως πληκτρολογούντες ψεύδη, ότι ο χαρακτήρας μου, είναι πιο δυνατός από τις πισώπλατες και ατρόχιστες κάμες τους.

Τα υπόλοιπα στο καιρό τους”.