Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Σκέψεις στην «Καλαμάτα» για απόκτηση ενός επιθετικού

Το εισιτήριό του αναμένεται ο Φελίπε καθώς όπως είναι ήδη γνωστό είναι ο παίκτης εκ των ξένων της ομάδας που αποδεσμεύτηκε και επιστρέφει στην πατρίδα του.

Στο μεταξύ στην ομάδα φαίνεται πως γίνονται σκέψεις για την απόκτηση ενός επιθετικού, κάτι που ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο, είναι όμως μια ακόμα κίνηση που θα ενισχύσει την

Στο μεταξύ σε ό, τι αφορά την προετοιμασία της ομάδας, συνεχίζεται σε κανονικό ρυθμό με τους παίκτες όλους σε καλή κατάσταση και δίχως προβλήματα.

Οι προπονήσεις είναι διπλές (δυο φορές την εβδομάδα), ενώ το Σάββατο θα γίνει εκπαιδευτικό διπλό και την Κυριακή είναι προγραμματισμένο ρεπό.

Στο μεταξύ, στις 15 Μαρτίου θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος από την διοργανώτρια.

Παράλληλα συντονισμένες είναι οι κινήσεων των ομάδων της κατηγορίας για το “ξεκάθαρισμα” σχετικά με την προκήρυξη και πόσες θα είναι οι ομάδες που θα ανέβουν εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα, μιας και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη εικόνα από το υφυπουργείο και καθώς φαίνεται το “μαχαίρι και το πεπόνι” πέφτει σε ομάδες και ΕΠΟ.

Παράλληλα, πρόσφατα ο πρόεδρος της Ένωσης Λεωνίδας Λεουτσάκος αναφερόμενος στις ομάδες της FOOTBALL LEAGUE δήλωσε «Γιατί να μείνουν οι 16 ομάδες της Football League “ξεκρέμαστες”; Είναι κακό αυτό που γίνεται τώρα. Αν έχουμε κάτι χειροπιαστό, τότε να μιλήσουμε. Όταν οι ομάδες συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα κι έχουν αδειοδότηση, θα πάρουν μέρος και στην αναδιάρθρωση. Αν δεν έχεις αδειοδότηση, δε θα είσαι μέσα. Όλα αυτά είναι σενάρια. Δεν υπάρχει η τροπολογία “Αυγενάκη”. Δε στείλαμε εμείς φέτος στην ΕΠΟ να γίνει αναδιάρθρωση; Στείλαμε! Δεν έγινε. Το πρωτάθλημα ανήκει στην ΕΠΟ, σε εμάς μας το έχει δώσει να το διοργανώνουμε. Αν αύριο η ΕΠΟ ζητήσει να διοργανώσει εκείνη το πρωτάθλημα, μπορεί να το κάνει»

Σ.Τρ.