Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Σκληρή επίθεση Μαντά σε Τατούλη – “Θα θυμόμαστε τη θητεία του… μόνο, γιατί επί ημερών του ξέσπασε το σκάνδαλο των υποκλοπών”

Πυρά κατά του Πέτρου Τατούλη για την αδυναμία παραγωγής μεγάλων και ουσιαστικών έργων για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου, εξαπέλυσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST, ο Περικλής Μαντάς.  Ο Πολιτευτής της ΝΔ και Περιφερειακός Σύμβουλος στάθηκε με αφορμή τα όσα σημείωσε σε παρέμβασή του ο καθηγητής Αρχαιολογίας Πέτρος Θέμελης (δείτε εδώ) στα δεδομένα που υπάρχουν για έλλειψη έργων που να φέρουν την σφραγίδα της Περιφέρειας , κάτι που είχε κάνει νωρίτερα και με ανακοίνωσή του (δείτε εδώ).

Οι βολές του κ. Μαντά είχαν ως στόχο τον Πέτρο Τατούλη και την «λαλίστατη περιφερειακή αρχή που… συνεχίζει με ψέματα», αλλά και με «..ταξίματα ξανά του δρόμου».

Μίλησε για τις ευθύνες και των σημερινών και της προηγούμενης θητείας περιφερειακών συμβούλων «9 χρόνια ποια είναι η πορεία σε αυτό το μεγάλο έργο;…», αναρωτήθηκε για το δρόμο «σημαία» προς την Αρχαία Μεσσήνη.

“ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΖΟΥΝ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ…”

«Η Περιφέρεια δεν μπορεί να φτιάξει ένα δρόμο και δυστυχώς ο κ. Τατούλης τα έχει όλα στο περίμενε…», πρόσθεσε στην συνέχεια και συμπλήρωσε «…πρέπει να τελειώσουν τα ψέματα και να προχωρήσουμε μπροστά, να μην τάζουν λαγούς με πετραχήλια, έχουμε βαρεθεί να ακούμε υποσχέσεις…».

“ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ”

Σε άλλο σημείο τόνισε αναρωτώμενος «…με ποιο έργο μεγάλο να έχει να αξιολογηθεί ο κ. Τατούλης αυτή τη θητεία;» ενώ απαντώντας και σε προσωπικές επιθέσεις που έχει δεχθεί  πρόσθεσε «…κάθονται καταγγέλλουν και υπονομεύουν ανθρώπους όπως είμαι εγώ που λένε τα πράγματα με το όνομά τους, που δεν φοβήθηκαν να σηκώσουν το ανάστημά τους όταν πήγαν να τους καπελώσουν, αυτά είναι ξεπερασμένα. Η κοινωνία μας ξέρει όλους καλά και ξέρει και εμένα … και δεν έχω κιοτέψει ποτέ στη ζωή μου».

“ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ… ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ” 

Απευθυνόμενος μάλιστα σε υψηλό τόνο προς τον Τατούλη σημείωσε «…δυστυχώς για τον τόπο μας δεν έχει συνδέσει το όνομά τους με τίποτα σημαντικό, οραματικό για τη Μεσσηνία. Το μόνο που θα έχουμε να θυμόμαστε δυστυχώς όταν θα γραφεί αυτή η ιστορία μετά από χρόνια για τη θητεία αυτή του κ. Τατούλη είναι ότι επί των ημερών αυτής της θητείας ξέσπασε δυστυχώς το σκάνδαλο των υποκλοπών στην Π.Ε. Μεσσηνίας. Πραγματικά λυπάμαι…»

Στην αρχή της όλης συζήτησης ο κ. Μαντάς σχολίασε και τον κυβερνητικό ανασχηματισμό και την πορεία της όλης κατάστασης.