Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Σοκαρισμένη η Καλαμάτα από την ανείπωτη τραγωδία στο Σαϊτοπόλεμο – Συγκλονιστικές εικόνες από το μοιραίο περιστατικό με τον θάνατο του 53χρονου Κώστα

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Καλαμάτας μετά την τραγωδία που σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα, όταν ένας 53χρονος εικονολήπτης έχασε τη ζωή του στη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, την ώρα μάλιστα που κατέγραφε εικόνες για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Μετά την τραγωδία, η Αστυνομία εξετάζει τα διαθέσιμα βίντεο για να εντοπίσει άτομα, που εμπλέκονται στο περιστατικό. Μεταξύ του υλικού, που εξετάζεται είναι και το βίντεο της ζωντανής μετάδοσης που έκανε ο άτυχος 53χρονος για την ιστοσελίδα που εργαζόταν καθώς σε αυτό φαίνεται η μοιραία σαΐτα που τον χτύπησε στο κεφάλι.

Στο συγκλονιστικό βίντεο -και συγκεκριμένα στο 18:50 – φαίνεται μία σαΐτα  να εκτοξεύεται με μεγάλη ταχύτητα προς τον εικονολήπτη, ο οποίος δέχεται το πλήγμα και πέφτει στο έδαφος.

https://www.facebook.com/messinianews/videos/351385925507230/?t=0

Ο άτυχος εικονολήπτης μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, εξέπνευσε.

O 53χρονος Κώστας Θεοδωρακάκης ήταν πατέρας δυο παιδιών, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού, οπερατέρ και άλλων καναλιών αλλά και ιδιοκτήτης ιστοσελίδας.

Ήταν 25 περίπου χρόνια επαγγελματίας εικονολήπτης και είχε συνεργαστεί και με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

Πίσω του αφήνει τους δύο γιους του οι οποίοι βρίσκονται στην εφηβεία και την σύζυγό του Βασιλική.