Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Σοκ!!! Αδιανόητο!!! Βρήκαν μωρό σε κάδο της Καλαμάτας – Πως σώθηκε από θαύμα!!!!

Σοκαρισμένη η Καλαμάτα και το πανελλήνιο, παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης του βρέφους που βρέθηκε δεμένο σε σακούλα, μέσα σε υπόγειο κάδο απορριμμάτων κοντά στο κέντρο της πόλης, στην οδό Κανάρη.

Όπως ανέδειξε ο ραδιοφωνικός σταθμός Best 97.3, το ανοιχτόχρωμο αγοράκι, είναι μέχρι 10 ημερών και νοσηλεύεται πια, εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο της πόλης όπου και μεταφέρθηκε, καθώς οι γιατροί, δρώντας άμεσα σύμφωνα με τον διοικητή του ιδρύματος, Γιώργο Μπέζο, κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή!
Το βρέφος, σώθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα μιας γυναικάς, που άκουσε το κλάμα του και κάλεσε την αστυνομία.
Σοκαριστικά, είναι τα όσα πριν από λίγο μετέφεραν στο ρεπορτάζ της τηλεόρασης Best αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, αλλά και η ίδια η γυναίκα που βρήκε το μωρό και σαν πραγματικός… άγγελος το έσωσε! Η γυναίκα, μιλώντας στην κάμερα του σταθμού, περιέγραψε όλες αυτές τις στιγμές αγωνίας μέχρι να έρθει η αστυνομία και να καταφέρει να βγάλει το μωρό από τον υπόγειο κάδο! Το τυχερό μέσα στην ατυχία του βρέφος, φαίνεται πως σώθηκε σαν από… θαύμα, αφού υπάρχει μια πτυχή της ιστορίας που θα αποκαλύψουμε στα δελτία ειδήσεων, η οποία κυριολεκτικά, συγκλονίζει…