Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Στα Παλιάμπελα ξεκινά προετοιμασία η Μαύρη Θύελλα

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε ότι: τη Δευτέρα 26 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας στο προπονητικό κέντρο στα Παλιάμπελα.

Την Κυριακή 8 Αυγούστου η Μαύρη Θύελλα θα αναχωρήσει για την Πορταριά όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Η αλλαγή της τοποθεσίας (Καρπενήσι) κρίθηκε επιβεβλημένη λόγω προβλημάτων συνωστισμού στα γήπεδα στην εν λόγω τοποθεσία τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται στο μεταξύ οι συζητήσεις που αφορούν στο τεχνικό τιμ. Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθούν τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν τον Νίκο Αναστόπουλο συμβάλλοντας από το καθένα από το πόστο στην προσπάθεια της ομάδας στη νέα κατηγορία, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο μεταξύ, η πρώτη μεταγραφή αναμένεται να είναι αυτή του Θεόδωρου Βασιλακάκη. Ο 32χρονος μέσος την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην Λαμία, προηγούμενος σταθμός του ήταν η Ανόρθωση της Κύπρου, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Ξάνθης, του Ατρόμητου και άλλων συλλόγων.

Στα των αποχωρήσεων, περισσότεροι από δέκα παίκτες που είτε λήγουν τα συμβολαιά τους, είτε λόγω ηλικίας, είτε επειδή δεν απέδωσαν τα ζητούμενα, αναμένεται να γίνει τελικό ξεκαθάρισμα. Στους παίκτες που θα αποχωρήσουν συγκαταλέγονται οι Σουμπίνιο, Κέρι,  Μαρκόφσκι Ηλιόπουλος, Παναγιώτου, Καπούταγλης κι άλλοι.

Παράλληλα, στο στόχαστρο της ομάδας έχει μπει ο Βραζιλιάνος επιθετικός Μπιανκόνι. Ο Μιγκέλ Μπιανκόνι αποχαιρέτησε τον Ιούνιο τον Λεβαδειακό, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε και έκτοτε αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό με τον οποίο είχε 19 συμμετοχές και 6 γκολ από τον Ιανουάριο.

Σ.Τρ.