Παρασκευή
3
Μάιος
TOP

Στην κάλπη αύριο τα μέλη της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας

Ώρες απομένουν ακόμη για την διενέργεια των εκλογών της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας.

Οι επαναληπτικές στην ουσία, εκλογές θα γίνουν αύριο, Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 και ώρα 19.30 έως 21.30 παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου. Η συμμετοχή στις εκλογές μπορεί να δηλωθεί μέχρι και σήμερα, Τρίτη 23/6 και ώρα 19.00 στα γραφεία ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας (6944966197) με τον Αθανάσιο Κατσά.

«Οι εκλογές της λέσχης πλησιάζουν. Την Τετάρτη καλούμε όλα τα μέλη να είναι παρών έτσι ώστε να αναδείξουν τους εκπροσώπους τους στο ΔΣ της ΑΛΑΚ. Είναι μια διαδικασία που πρέπει να επαναληφθεί για να είμαστε σε πλήρη εναρμόνιση με τον Αθλητικό Νόμο.» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου στην οποία σημειώνεται ότι «Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη που έχουν συμπληρώσει έναν χρόνο εγγραφής στο ΔΣ. Τα ανενεργά μέλη ύστερα από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης καθίστανται ενεργά με την πληρωμή της συνδρομής του έτους 2020.

Μπορείτε να ψηφίσετε και με εξουσιοδότηση θεωρημένη από ΚΕΠ ή αστυνομία. Φυσικά να έχετε μαζί αστυνομική ταυτότητα ή τουλάχιστον δίπλωμα οδήγησης διότι δεν αρκεί να σας γνωρίζουμε εμείς, πρέπει να σας τακτοποιεί και ο δικαστικός. Παρακαλούμε για την άμεση απόκριση των μελών ενεργών και μη. Οι αθλητές κάτω των 35 ετών δεν έχουν δικαίωμα ψήφου σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο.»