Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Στην Καλαμάτα η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά (video)

Περιοδεία στην Καλαμάτα πραγματοποιεί με φόντο και τις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΚΙΝΑΛ η Πρόεδρός του Φώφη Γεννηματά. Η κα Γεννηματά είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο και ακολουθεί συνάντηση και με στελέχη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Επί τάπητος τα ζητήματα της υγειονομικής κατάστασης, όπως και των επιχειρήσεων με κριτική στην κυβέρνηση και με αναφορές πως «χτίζει μια Ελλάδα για λίγους»

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε σήμερα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο περιοδείας της στην πόλη της Καλαμάτας.

Η κ. Γεννηματά προσερχόμενη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο έτυχε θερμής υποδοχής από το Μητροπολίτη, εκφράζοντας τη χαρά της για το ξεκίνημα της καμπάνιας του ΚΙΝΑΛ για τον εμβολιασμό, η οποία ξεκινά από τον τόπο καταγωγής της, τη Μεσσηνία. Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συνάντησή της με το Μητροπολίτη Μεσσηνίας, ο οποίος όπως τόνισε από την πρώτη στιγμή, τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ του εμβολιασμού. Ταυτόχρονα, ζήτησε από τους πολίτες να ακούν τη φωνή της επιστήμης και της λογικής και όχι του διχασμού.

Από την πλευρά του, ο Μητροπολίτης ανέφερε ότι θα πρέπει όλοι να συμβάλουν στον αγώνα υπέρ του εμβολιασμού, μη υπακούοντας σε συνωμοσιολόγους και διχαστές της κοινωνίας. Τόνισε δε, ότι όλα τα δημοκρατικά κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου οφείλουν να συναινέσουν και να συμπορευθούν, αφού αυτή την περίοδο το μόνο που προέχει είναι η υγεία όλων. Καταλήγοντας, ανέφερε ότι στην μετα-κορωνοϊού εποχή, όλα θα έχουν αλλάξει σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο, αλλά και σε αυτό της λειτουργίας των θεσμών.

Στη συνέχεια, η κ. Πρόεδρος ενημερώθηκε για το έργο της τοπικής Εκκλησίας, ενώ αντάλλαξε απόψεις με τον Σεβασμιώτατο και για άλλα θέματα της επικαιρότητας.

Τέλος, ο κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε την κ. Γεννηματά για την επίσκεψή της, της ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στο πολυεύθυνο έργο της.