Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Στο “κόκκινο” το περιφερειακό σκηνικό – Απορρίμματα και θέματα… διαφάνειας στο επίκεντρο της κριτικής – Βολές κατά της απερχόμενης περιφερειακής αρχής

To μείζον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και οι όλες εξελίξεις που το τελευταίο διάστημα δείχνουν να φέρνουν και νέες καθυστερήσεις στην υπόθεση αυτή, βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο επίκεντρο της εκπομπής “διάλογοι” της Τηλεόρασης BEST, με τα “καυτά” περιφερειακά θέματα να τίθενται επί τάπητος. Άκρως ενδιαφέροντα τα όσα σημειώθηκαν και κατατέθηκαν ως στοιχεία και για ζητήματα διαφάνειας, όπως αυτά τοποθετήθηκαν από τους καλεσμένους, με έργα, αποζημιώσεις και μία σειρά ακόμα από θέματα να ζητούν απαντήσεις.

Στην εκπομπή αν και είχε προσκληθεί δεν παρευρεθεί η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου. Στο πάνελ συμμετείχαν ο επικεφαλής της “Πελοπόννησος Πρώτα” Νίκος Πατσαρίνος, ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Νίκος Γόντικας, η επικεφαλής της “Πελοπόννησος Οικολογική” Δήμητρα Λυμπεροπούλου, ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Περικλής Μαντάς και ο περιφερειακός σύμβουλος της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου Σταύρος Χρυσαδάκος.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα όσα σημειώθηκαν: