Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Κατάθεση ψυχής από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Σωτήρης Γεωργούντζος..

Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση ψυχής που έκανε από το Νοσοκομείο αναφοράς της Πελοποννήσου, στο Ρίο, όπου και διεκομίσθη μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος πως είναι θετικός στον κορωνοϊό, ο γνωστός δημοσιογράφος, Σωτήρης Γεωργούντζος. Ο Σωτήρης, παρενέβη στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best και μιλώντας στον Θέμη Κανελλόπουλο, ευχαρίστησε όλους για τη στήριξή τους, στέλνοντας το δικό του, ξεχωριστό μήνυμα που δεν ήταν άλλο, από το: «Μένουμε σπίτι»!

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος είχε ταξιδέψει πριν από έναν περίπου μήνα στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους και μερικές ημέρες μετά την επιστροφή του στην Καλαμάτα, εκδήλωσε συμπτώματα. Πήγε σε ιδιώτη γιατρό και έλαβε αγωγή, καθώς η διάγνωση αφορούσε σε πνευμονία. Τέσσερις ημέρες πριν και αφού ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε στην αγωγή, ο θεράπων ιατρός του, συνέστησε να επισκεφθεί το Νοσοκομείο της πόλης, όπου και παρέμεινε σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, αναμένοντας τα αποτελέσματα του δείγματος που ελήφθη. Μόλις τα αποτελέσματα έδειξαν πως είναι το 4ο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στη Μεσσηνία, μεταφέρθηκε στο Ρίο, στο οποίο όπως είπε, ένιωσε καλύτερα ψυχολογικά, λόγω της εξειδίκευσης που υπάρχει.

Μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε το προσωπικό του Νοσοκομείου Καλαμάτας, αλλά και τον προσωπικό του φίλο, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος επικοινώνησε αρκετές φορές μαζί του, καλώντας τον να συνεχίσει να είναι δυνατός για να επιστρέψει στο λειτούργημα και να… παλέψει -ειδικά- για τη «Μαύρη Θύελλα»!

4 τα κρούσματα στη Μεσσηνία – 50χρονος θετικός σε κορωνοϊό