Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Συναυλία και δράσεις ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στην Καλαμάτα

Με κεντρικό μήνυμα «Στάσου πλάι μου», το ΚΕΘΕΑ οργανώνει δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών γύρω από τα θέματα της εξάρτησης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26η Ιουνίου).
Στην Καλαμάτα το Πολυδύναμο Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ διοργανώνει την Δευτέρα 28 Ιουνίου συναυλία που θα την πλαισιώσει αφιλοκερδώς, μια από τις σημαντικότερες γυναικείες φωνές της νέας γενιάς, η Μελίνα Μακρή, η οποία έγινε γνωστή ως η τραγουδίστρια του ποπ συγκροτήματος Vegas (Πιο Ψηλά, Φιλί, Για Σένα κ.ά). Μαζί της θα βρίσκεται ο DJ & παραγωγός μεγάλων επιτυχιών Mark Angelo, ο οποίος έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως την Έλενα Παπαρίζου, Γιώργο Μαζωνάκη, Shaya, κ.ά.. Παρέα τους ο ανερχόμενος τραγουδιστής Δημήτρης Θεοδοσιάδης που γνωρίσαμε μέσα από το τηλεοπτικό talent show του «The Voice».

Η συναυλία θα φιλοξενηθεί στο Τένις κλαμπ, τέρμα Αρτέμιδος (Δυτική Παραλία). Στο συναυλιακό χώρο θα λειτουργεί ενημερωτικό περίπτερο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ.

Ώρα έναρξης : 21:30 μμ
Η είσοδος είναι ελεύθερη, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα τηρηθούν αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα για τον covid-19.

Με την υποστήριξη :Tennis Club, Αναγέννηση Παραλίας – Ακαδημίες Ολυμπιακού Πειραιώς, Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας

  • Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Πολυδύναμο Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ στο τηλ. 27210-86967