Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Σόου… στο Περιφερειακό Συμβούλιο – Κραυγές για “φασίστες, ψεύτες, υποκριτές” και… διακοπή

Θα… γελούσε και θα έκλαιγε ο «Κλεισθένης» για τους «υπηρέτες» της απλής αναλογικής με… αλά καρτ διάθεση και πολιτική στόχευση. Κάποιοι βλέποντας ως εγχείρημα πολιτικής επιβίωσης το νομοθέτημα που δοκιμάζεται και σε κάθε έκφανσή του προβληματίζει αλλά και αλλοτριώνεται, τεστάρουν κάνοντας την… κωλοτούμπα συνήθεια και την ένταση πολιτική αναφορά το πόσο στα όρια μπορεί να κινηθεί η διαδικασία.

Σκηνές άπειρου κάλλους για μια ακόμη φορά στο ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου. Τατούλης και Νικολάκου θέλησαν να μονοπωλήσουν την συζήτηση με ατέρμονες αναφορές – εντός και εκτός διαδικασίας – παίρνοντας το λόγο και μετατρέποντας την ουσία σε εντυπώσεις. Κάπου χάθηκαν όλα μεταξύ απορριμμάτων, οικονομικής επιτροπής, απαλλοτριώσεων, αρμοδιοτήτων, διαδικασιών και συζήτησης και τελικά… μπάχαλο.

Ο πολιτικός τακτικισμός Τατούλη δεν πέρασε για να… ξανασυζητηθεί το θέμα, και, πολύ… ξόδεμα σε χρόνο και θέαμα. Η Νικολάκου έδινε… συγχαρητήρια στον Νίκα για την πολιτική του νίκη και ο Τατούλης περίμενε να ακούσει από το Νίκα πως το έργο είναι δικό του κι αφού το άκουσε… έφυγε και μετά τα “άκουσε” από το Νίκα για τα 8-9 χρόνια… ικανότητας του να μην τελειώσει με το έργο.

Ο β’ γύρος είχε πιο πολύ… ένταση και κραυγές με τη Νικολάκου πρωταγωνίστρια που τα έβαλε με τον Γόντικα. Ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης έφερε στο ΠΕΣΥ το θέμα με την παράκαμψη των Βουτιάνων και το… φιτίλι άναψε. Κραυγές, κουβέντες από τα…, ένταση, τσακωμοί και διακοπή της συνεδρίασης.

Οι απολαυστικές συνεδριάσεις του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου για εκείνους που… κόπτονται για την συναίνεση της απλής αναλογικής συνεχίζονται.