Τετάρτη
17
Απρίλιος
TOP

Τέλη Ιουλίου -αρχές Αυγούστου η παραλία Άη Λαγούδη της Κυπαρισσίας φιλοξενεί το BEACH RACKET SUPER CUP 2021

Τέλη Ιουλίου -αρχές Αυγούστου προορισμός είναι ένας… η μαγευτική παραλία της Κυπαρισσίας όπου θα φιλοξενηθεί το BEACH RACKET SUPER CUP 2021 που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος».

Το BeachRacket που έκανε την εμφάνισή του την δεκαετία του ΄70 είναι ένα κατεξοχήν αερόβιο άθλημα, γιατί το χαρακτηριστικό του, είναι η παρατεταμένη χρονική διάρκεια με παρά πολύ μικρά διαλλείματα τα οποία υπάρχουν, όταν το μπαλάκι πέφτει στο έδαφος, αλλά ακόμα και εκεί, όταν το κυνηγάς για να μην χάσεις χρόνο, εξακολουθεί να είναι αερόβιο. Διαθέτει και κάποια χαρακτηριστικά άσκησης με αντιστάσεις, πρόκειται εν ολίγοις για ένα άθλημα ομαδικό και συναγωνιστικό, όχι ανταγωνιστικό, με άθροισμα θετικών πόντων και με αποφυγή των αρνητικών και ατελείωτες ώρες  διασκέδασης και άθλησης στην άμμο!

Τέτοιες στιγμές προ(σ)καλεί όλους τους φίλους της ξυλορακέτας να ζήσουν στην όμορφη παραλία της Κυπαρισίας ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης – Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας στο πρώτο αγωνιστικό τριήμερο του φετινού καλοκαιριού. Εκεί όπου το διήμερο 31/7-1/8 2021, στο γήπεδο Ξυλορακέτας στην παραλία Άη Λαγούδη Κυπαρισσίας, το «BEACH RACKET SUPER CUP 2021» θα διεξαχθεί στις εξής κατηγορίες αγώνων:

  • 2αδες ανδρών
  • 2αδες μικτές
  • 4αδες ανδρών

Τί πρέπει να γνωρίζετε:

  • Απαραίτητη προϋπόθεση η συμπλήρωση 5 ομάδων σε κάθε κατηγορία για την διεξαγωγή της. Οι ομάδες μπορούν να δηλωθούν ως την Δευτέρα 26/7 το βράδυ. Την Τετάρτη 28/7 θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων. Κάθε αθλητής έχει δικαίωμα συμμετοχής σε όλες τις κατηγορίες αλλά μόνο με μια ομάδα!
  • Κόστος συμμετοχής 10€ ανά αθλητή ανεξάρτητα από τον αριθμό των κατηγοριών που θα συμμετέχει. Σάββατο 31/7 θα γίνουν οι κατηγορίες 2αδων ανδρικών & μικτών. Κυριακή 1/8 οι 4αδες ανδρών. Οι ομάδες υποχρεούνται να φέρουν ομοιόμορφη εμφάνιση ( ίδιο χρωμα φανέλας).
  • Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με το σύστημα μέτρησης MobiXeyes (κάμερα). Χειριστής: Αυγουστίνος Γ..
  • Διαιτητής αγώνων επίσης θα συντελέσει στην ομαλή διεξαγωγή καθώς και ιατρός αγώνα θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια στο γήπεδο. Οι αγώνες θα γίνουν με καινούργια μπαλάκια TRETORN PLUS GR για BEACH RACKET τα οποία θα έχουν εξασφαλίσει οι διοργανωτές.
  • Το σύστημα διεξαγωγής θα είναι αντίστοιχο του κυπέλλου του 2019. Οι 4 καλύτερες ομάδες θα προκριθούν στον τελικό οπου θα αγωνιστούν ξανά για την διεκδίκηση του κυπέλλου. ( ο αριθμός των προκρινόμενωνομαδων ενδέχεται να αλλάξει ανάλογα με τις συμμετοχές και θα ανακοινωθεί οριστικά μαζί με το πρόγραμμα αγώνων). 1η θέση : μετάλλια & κύπελλο 2η &3η θέση : μετάλλια.
  • Δήλωση συμμετοχών μέσω email: [email protected] Τηλ: 6943532298 – Μπινιώρης Τάσος