TOP

Τατούλης σε άλλη… φάση – Με ύβρεις κατά Μητσοτάκη, Σαμαρά, ΝΔ και Νίκα και με κάτι μεταξύ φόρουμ και κόμματος

Πλέον, δεν κρύβει εκπλήξεις καμία συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη και δεν κρύβει καμία έκπληξη η πορεία ενός πολιτικού “χαμαιλέοντα” όπως τον αποκάλεσαν τα “Παραπολιτικά”, παρά μόνο την αγωνία του για την επόμενη ημέρα και πως αυτή εκφράζεται…

Σήμερα από την Τρίπολη το νέο αφήγημα του απερχόμενου του οποίου η σελίδα κλείνει με την ετυμηγορία των πολιτών με “μελανά” χρώματα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου είχε να κάνει με τη δημιουργία πολιτικού φόρουμ, που… μπερδεύεται με κάτι από κόμμα για να “δει το μέλλον της χώρας”. Τι άλλο θα ακούσουμε ένας Θεός ξέρει…

Όχι δεν είναι… πλάκα, ο κ. Τατούλης πέρασε πια σε άλλο επίπεδο φιλοδοξίας μην μπορώντας να κατανοήσει το αποτέλεσμα των εκλογών της περασμένης Κυριακής, αφού μεταξύ άλλων μας είπε πως η παράταξή του “κέρδισε”.

Με μια αγωνιώδης προσπάθεια χαμένη στη μετάφραση απειλών και… υπονοούμενων προς όλους προς κόμματα, παρατάξεις, μέσα ενημέρωσης και επακόλουθα και προς τους πολίτες που (δεν…) κατάλαβαν τι αποτέλεσμα είχε το πέρασμα της 9ετίας Τατούλη στην Πελοπόννησο και του έδειξαν την… πόρτα από την Περιφέρεια.

Ένας Τατούλης που με… αλαζονικό στυλ έβαλε με υβριστικές αναφορές πολλάκις κατά του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας – άκουσον άκουσον για πολιτικό επίπεδο – πως έκανε “κονσομασιόν τον Νίκα”, αλλά και κατά του Αντώνη Σαμαρά που τον έβαζε σε κάθε αποστροφή στο στόχαστρο, όπως και κατά όλων σχεδόν των στελεχών της ΝΔ, βουλευτών μέχρι και του Επιτρόπου Δ. Αβραμόπουλου.

Φυσικά, την πολιτική του “ευγένεια” την εξάντλησε στο πρόσωπο του Π. Νίκα, μην μπορώντας να χωνέψει το αποτέλεσμα της Κυριακής και τα όσα ο νέος Περιφερειάρχης προανήγγειλε πως έρχονται στην Πελοπόννησο.