Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Τζένιφερ Λόπεζ: Έτοιμη να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για χάρη του Μπεν Άφλεκ

Σαν βόμβα έσκασε στο Χόλυγουντ η είδηση ότι η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ξανά μαζί με τον Μπεν Άφλεκ. Το ζευγάρι ενώθηκε και πάλι ύστερα από 17 χρόνια και όσο περνούν οι μέρες ο έρωτάς τους δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Μάλιστα, η Λατίνα star σκέφτεται να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για να βρίσκεται όσο πιο κοντά μπορεί στον αγαπημένο της. Σημειώνεται ότι εδώ και μερικά χρόνια ζούσε στο σπίτι της στο Μαϊάμι μαζί με τον πρώην σύντροφό της, Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Μετά τον χωρισμό τους, λοιπόν, εκείνη σκέφτεται να αλλάξει τόπο κατοικίας. «Πριν τον γνωρίσει, περνούσε περισσότερο χρόνο στο Λ.Α. παρά στο Μαϊάμι. Στο Μαϊάμι πήγε για εκείνον», αναφέρει πηγή στη The Sun.

Και συνέχισε: «Ροντρίγκεζ και Λόπεζ περνούσαν τον περισσότερο χρόνο τους στο Μαϊάμι μαζί με τα παιδιά τους, αλλά τώρα που διαλύθηκε ο αρραβώνας τους η Τζένιφερ θέλει να γυρίσει στο Λος Άντζελες. Το Μαϊάμι, άλλωστε, θυμίζει στην JLo όλα όσα έζησε με τον Ροντρίγκεζ, οπότε είναι καλύτερο για εκείνη να κάνει μια νέα αρχή. Εκτός αυτού, όλες οι επαγγελματικές δραστηριότητές της, τα TV shows στα οποία εμφανίζεται και οι φωτογραφίσεις, πραγματοποιούνται στο Λ.Α.».

Η πηγή από το περιβάλλον της εξήγησε πως εκείνη και ο Μπεν δεν σκέφτονται ακόμη να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη. «Είναι πολύ νωρίς. Χώρισε πολύ πρόσφατα και μια τέτοια κίνηση θα ήταν αρκετά σκληρή για τα παιδιά της Λόπεζ».

«Γνωρίζει ότι τα παιδιά της χρειάζονται χρόνο να συνηθίσουν σε αυτήν τη νέα κατάσταση και έχουν ανάγκη από σταθερότητα. Το πλάνο είναι να μετακομίσουν στο Λ.Α. πριν ανοίξουν τα σχολεία», εξηγεί η πηγή.

www.in.gr