Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Την αναβάθμιση των “Παπαφλεσσείων” θα διεκδικήσει ο Δήμος Καλαμάτας σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ

Το Μίτινγκ κλασικού Αθλητισμού “Παπαφλέσσεια” και η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, με εκπροσώπους του Μεσσηνιακού Γ.Σ., την Τρίτη στο ιστορικό Δημαρχείο.

Ο Μεσσηνιακός αποτελεί ως γνωστόν τον ιστορικότερο, εν ζωή, Ελληνικό Σύλλογο με την προσφορά του στον αθλητισμό της Μεσσηνίας ανεκτίμητη.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε ο πρόεδρος του ΜΓΣ Παναγιώτης Στασινόπουλος, ο ταμίας Χρήστος Ζερίτης και το μέλος του Συλλόγου και μέλος της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Πουλόπουλος, έγινε ενημέρωση του Δημάρχου για τη δραστηριότητα του ιστορικού Συλλόγου, ενώ κατατέθηκε υπόμνημα με αιτήματα που σχετίζονται τόσο με την οικονομική στήριξη τμημάτων του, όσο και με προτάσεις αναβάθμισης του μίτινγκ των Παπαφλεσσείων και των αθλητικών υποδομών της πόλης.

Ο δήμαρχος, τόνισε ότι ο Δήμος στο μέτρο των δυνατοτήτων του στέκεται αρωγός όλων των σωματείων της περιοχής. Εξέφρασε δε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την αναβάθμιση των Παπαφλεσσείων, μέσω συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ. Επίσης ο κ. Βασιλόπουλος, εστιάζοντας και στις παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Στάδιο, επεσήμανε ότι εντός των στόχων που έχουν τεθεί, είναι η Καλαμάτα να αποτελέσει και πάλι προορισμό για την προετοιμασία αθλητών υψηλού επιπέδου.