Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Τη Δευτέρα στην Πελοπόννησο ο Πρωθυπουργός -Επισκέψεις σε Τριφυλία και Αρκαδία

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Πελοπόννησο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα βρεθεί στην Περιφέρειά μας και από εδώ αναμένεται να δώσει το στίγμα της ακολουθούμενης πολιτικής για το επόμενο διάστημα.

Τις όλες ανακοινώσεις για τα έργα της Πελοποννήσου με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα για το τι δρομολογείται και πως, θα τις δώσει από την Τρίπολη το απόγευμα της Δευτέρας.

Νωρίτερα ωστόσο φαίνεται ότι θα βρεθεί σε μια σειρά από περιοχές με κύριο πεδίο την Τριφυλία, και πιο ειδικά παραγωγικές μονάδες βάζοντας στο επίκεντρο τον πρωτογενή τομέα, θέλοντας να δώσει με την παρουσία του εκεί και ένα σημαντικό μήνυμα. Πληροφορίες αναφέρουν σε ότι να κάνει με το πέρασμά από τη Μεσσηνία πως αναμένεται να βρεθεί και σε έργα υποδομής που εξελίσσονται στην Κυπαρισσία.

Είναι δε πιθανόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να βρεθεί λίγο αργότερα και στην Παλαιόχουνη για να δει από κοντά τις εξελίξεις των εργασιών στην Μονάδα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Τελευταίος σταθμός θα είναι η Τρίπολη και η εκδήλωση που αναμένεται στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.