Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Τουρνουά OPEN Ξυλορακέτας τον Ιούλιο στην Καλαμάτα από τον ΑΟΞ ”ΤΡΙΤΩΝ”

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας ”ΤΡΙΤΩΝ” Καλαμάτας στις 3 και 4 Ιουλίου 2021 προσκαλεί αθλητές και αθλήτριες αλλά και φίλους της ξυλορακέτας στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, την όμορφη Καλαμάτα διοργανώνοντας ένα OPEN. Ένα θεαματικά, απολυτα καλοκαιρινό άθλημα που χρόνο με το χρόνο κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους…

“Μια ευκαιρία να γνωρίσετε την πόλη μας και να ανταμώσουμε ξανά” είναι το κάλεσμα των διοργανωτών της αθλητικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί με φόντο την παραθαλάσσια θέα της Καλαμάτας, στα γήπεδα KBV (Kalamata Beach Volley) του Γιώργου Κουλιέρη και Κωνσταντίνου Κουτράκη.

Κατηγορίες συμμετοχής:

  1. Δυάδες ανδρών
  2. Τετράδες ανδρών
  3. Δυάδες μικτών
  4. Τετράδες μικτών

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με το σύστημα καταμέτρησης αθλητικής ξυλορακέτας Smart Racket, με την τεχνική υποστήριξη του Διονύση Γαβριέλη.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απευθείας  στο email του Ομίλου tritonbeachracket@hotmail.com καθώς και στα παρακάτω τηλέφωνα:

  • ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΉΤΡΗΣ 6993658392
  • ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΉΣ 6972017933

Καταλυτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής, Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021. Στη συνέχεια θα αναρτηθούν λεπτομέρειες της αθλητικής εκδήλωσης καθώς και το πρόγραμμα αγώνων, προς ενημέρωση των συμμετεχόντων.  Βασικός σκοπός της διοργάνωσης, είναι η ανάπτυξη της αθλητικής δραστηριότητας των αθλητών και των αθλητριών μέσα από την αυτή την αθλητική δράση, ευγενούς άμιλλας και του ‘’ευ αγωνίζεσθε’’. Οι λάτρεις της ξυλορακέτας, θα έχουν την δυνατότητα αυτό το διήμερο,  να γνωρίσουν και να παρακολουθήσουν  το άθλημα  την αγωνιστικής ξυλορακέτας, καθώς και την επίδειξη των ικανοτήτων των αθλητών/τριών που θα  συμμετάσχουν.