Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Τρόφιμα για τους αγρότες της Λάρισας συγκεντρώνει ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης

Τρόφιμα για τους αγρότες της Λάρισας που έχουν πληγεί από τον σεισμό συγκεντρώνει ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης. Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή από 10.00-13.00 στο δημαρχείο Μεσσήνης.

Με ανακοίνωσή του καλεί τον κόσμο να συνδράμει στην προσπάθεια “συγκέντρωσης τροφίμων (ζυμαρικά – όσπρια, κονσέρβες, ξηρά τροφή) για τους συνάδελφους μας στη Λάρισα που έχουν πληγεί από τον σεισμό καλεί ο αγροτικός σύλλογος Μεσσήνης

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή από 10.00-13.00 στο δημαρχείο Μεσσήνης.

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας που τα προβλήματα περίσσευαν στους αγρότες, τους εργαζόμενους, και συνολικά στον λαό της περιοχής, μια περιοχή που εκτός από τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της υγείας, και της παιδείας, μαστίζεται και από μεγάλη φτώχεια και ανεργία. οι συνέπειες του καταστροφικού σεισμού σε συνδυασμό με την παντελή απουσία κρατικής προστασίας και μεριμνάς έρχονται να τους ισοπεδώσουν

Σε  αυτές τις δύσκολες μέρες λοιπόν που βιώνουν οι σεισμοπαθείς συνάδελφοι μας αλλά και όλος ο λαός της Λάρισας, φωνάζουμε πως κανείς δεν είναι μόνος. ο αγροτικός σύλλογος Μεσσήνης εκφράζει την αλληλεγγύη του με συγκέντρωση τροφίμων για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Είναι καθήκον μας να συμπαρασταθούμε στο λαρισαϊκό λαό με τον οποίο μας συνδέουν κοινά προβλήματα και κοινοί αγώνες.  το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε λοιπόν και πολύ περισσότερο σε αυτές τις συνθήκες της πανδημίας.”