Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Τσακώθηκαν και την έκαψε με βενζίνη!!! Σε κρίσιμη κατάσταση η 39χρονη μεταφέρθηκε στο Θριάσιο – Τι σημειώνει η Αστυνομία!

Σοκ από τις διαστάσεις των όσων βγαίνουν από την υπόθεση της φωτιάς που ξέσπασε στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ακρίτα 9 χθες το βράδυ λίγο μετά τις 10. Η φωτιά σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία που κινήθηκε άμεσα προκειμένου να περιορίσει την εστία και να μην επεκταθεί αυτή.

Μια γυναίκα ηλικίας 39 ετών διακομίσθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας με ασθενοφόρο που έσπευσε άμεσα στο κεντρικό αυτό σημείο και από χθες νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας φέροντας εγκαύματα δευτέρου βαθμού, με την κλινική της εικόνα να είναι εξαιρετικά κρίσιμη και να παραμένει διασωληνωμένη.

Ωστόσο, από την εξέταση του περιστατικού ανακύπτουν νέα στοιχεία που οδηγούν την υπόθεση από τα χέρια της Πυροσβεστικής στην Αστυνομία. Από τα δεδομένα που έρχονται από την άμεση έκταση της πυρκαγιάς μέσα στο διαμέρισμα πλέον γίνεται λόγος για απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Την άτυχη γυναίκα φαίνεται ότι την είχε περιλούσει με εύφλεκτο υγρό ο 45χρονος σύζυγός της βάζοντας της στην συνέχεια φωτιά.

Το ζευγάρι είναι αλβανικής καταγωγής και ζούσε εκεί με τα παιδιά του τα οποία και απουσίαζαν εκείνη την ώρα. Να σημειωθεί πως στο Νοσοκομείο έχει μεταφερθεί και ο σύζυγος της γυναίκας ο οποίος και νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική κι αυτός φέροντας εγκαύματα.

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας που βγήκε πριν από λίγο αναφέρει αναλυτικά:

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μεσσηνίας, 45χρονος αλλοδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 39χρονης αλλοδαπής. Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ο 45χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 39χρονη για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές, περιέλουσε την 39χρονη με βενζίνη και στη συνέχεια την πυρπόλησε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας, ενώ ο 45χρονος και η 39χρονη νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.