Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Υγιεινό πρωτόκολλο & νέα κανονικότητα στο επίκεντρο της 11ης εκπομπής #ΕΣΠΕΠ Voice

Το υγιεινό πρωτόκολλο και οι κανόνες που πρέπει να εφαρμόζονται στον χώρο του φιλέ απασχόλησαν την 11η διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου την επιμέλεια της οποίας έχει ο πρόεδρος Θεόδωρος Κανελλόπουλος και την παρουσίαση γνωστοί και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι.

Προσκεκλημένοι καθηγητές ιατρικής, αθλίατροι και προπονητές ανέλυσαν τα νέα δεδομένα που επιβάλλονται ελέω Covid19. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις δυσκολίες που ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν αθλητές και σωματεία, αλλά και στις όποιες λύσεις προτείνονται για την καλύτερη προσαρμογή όλων στις καινούργιες οδηγίες.

Εκπρόσωπος της Καλαμάτας στο πάνελ ήταν ο προπονητής του ΝΟΚ Ποσειδών, Γιάννης Σκαρτσίλης. Ο καλαματιανός κόουτς επισήμανε τη συνεργασία και τη διάθεση των μικρών αθλητών του να προσαρμοστούν στη νέα κανονικότητα παρά τις πολλές αλλαγές καθώς και τη θέληση όλων να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια (π.χ. έλλειψη αποδυτηρίων κα).

Μεγάλο ερώτημα εκ μέρους όλων παραμένει ωστόσο, έως πότε θα εφαρμόζονται αυτές οι αλλαγές. Μια πρώτη προσέγγιση έγινε εκ μέρους του κ. Τσικούρη ο οποίος επικαλέστηκε τις οδηγίες της ΓΓΑ, βάσει των οποίων το τοπίο θα ξεκαθαρίζει σταδιακά. Εκτίμησε πως ανά δεκαπενθήμερο, ενδεχομένως, να επέρχονται νέες αλλαγές και οδηγίες έως ότου επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Μπορείτε να παρακολουθήστε ολόκληρη την αθλητική εκπομπή στο κάτωθι λινκ:

https://www.youtube.com/watch?v=yOgiX2Imqws&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0FM5-9U28i7rEODvbWotLXfkXCceD72i0IbFJJ0Yzkum5txKvhGqcZlsY