Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Υποψήφια με την “Ώθηση – Νέα Δυναμική και Ανάπτυξη στη Γυμναστική” η πρόεδρος του ΦΟΚ Βούλα Κουβάτσου

Στις εκλογές της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας κατέρχεται ως υποψήφια η πρόεδρος του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας, Βούλα Κουβάτσου με τον συνδυασμό “Ώθηση – Νέα Δυναμική και Ανάπτυξη στη Γυμναστική”.

Το βιογραφικό της … “σύντομο” αλλά εντυπωσιακό, καθώς όλοι γνωρίζουν την προσφορά της Βούλας Κουβάτσου στο άθλημα της γυμναστικής
Κουβάτσου Σταυρούλα-Εκπαιδευτικός
Η Σταυρούλα Κουβάτσου γεννήθηκε στη Καλαμάτα, είναι πρόεδρος του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας «ΦΟΚ 1981» από το 2007 έως σήμερα. Πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής των Διεθνών Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Kalamata Cup και Elegant Cup, από το 2007 μέχρι σήμερα. Έχει διατελέσει προπονήτρια επίλεκτων αθλητριών στη Ρυθμική Γυμναστική στο κέντρο επίλεκτων Καλαμάτας ΣΕΓΑΣ (1992-1994). Επίσης, διετέλεσε προπονήτρια στον πυρήνα αναπτυξιακού αθλητισμού στην Καλαμάτα, Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ΕΓΟ την περίοδο 1996-1997, όπως και προπονήτρια στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΓΟ στην Καλαμάτα το 1998. Την περίοδο 1988-2003 ήταν προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής στο Φιλογυμναστικό Όμιλο Καλαμάτας, όπου αθλήτριές της εντάχθηκαν στην εθνική ομάδα και αναδείχθηκαν στις πρώτες θέσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καλαμάτας (2001-2014), μέλος της Οργανωτικής επιτροπής του Διεθνή Αγώνα Στίβου με την επωνυμία “ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ” (2001-2016). Είναι έγγαμη και έχει 3 παιδιά. Είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στη πρωτοβάθμια εκπαίδευση, πτυχιούχος ΤΕΕΦΑ Αθηνών με ειδικότητα στην Ενόργανη και Ρυθμική Γυμναστική. Μιλάει βουλγάρικα και αγγλικά.”