Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Φεύγει γεμάτος αναμνήσεις – Το συγκινητικό αντίο του Γιάννη Σεντεμέντε στους «νερατζούρι»

Γεμάτος έντονες και ευτυχισμένες αναμνήσεις ο Γιάννης Σεντεμέντες έλαβε την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα των «νερατζούρι» έχοντας, όπως λέει, πετύχει πολλούς και σημαντικούς στόχους.

Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γιάννη Σεντεμέντε, έγινε μέσω των social media, όπου ο ικανός ποδοσφαιριστής τονίζει πως τελικά η λογική επικράτησε το συναισθήματος.

“Μετά την λήξη της καραντίνας λόγω της πανδημίας του covid 19, βρέθηκα να έχω εκπληρώσει με την ομάδα του ΑΟΔ όλους τους αγωνιστικούς στόχους της σεζόν…

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ!

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ!

Σε μια χρονιά που κρίθηκε απόλυτα πετυχημένη και επικρατώντας η λογική έναντι του συναισθήματος, ανακοινώνω ότι για επαγγελματικούς λόγους θα αποχωρήσω από το ρόστερ της ομάδος…

Ήταν μια δύσκολη απόφαση με έντονη συναισθηματική φόρτιση και με αρκετές σκέψεις.

Φεύγω σαν ΦΙΛΟΣ γεμάτος έντονες και ευτυχείς αναμνήσεις!

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, το ΔΣ, τον προπονητή και όλο το προπονητικό γκρουπ. Επίσης τον φροντιστή της ομάδας και τον φυσιοθεραπευτή για όλα όσα πρόσφεραν σε εμένα προσωπικά. Εύχομαι υγεία σε όλους και για την ομάδα επιτυχίες που είμαι σίγουρος θα έρθουν. Με σεβασμό και εκτίμηση”.