TOP

Εγκαινιάστηκε το νέο δημαρχείο της Καλαμάτας από τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο (pics-video)

Με τη δέουσα τιμή και παρουσία του ΠτΔ εγκαινιάστηκε το νέο δημαρχείο της Καλαμάτας, όπως αυτό… μεταμορφώθηκε από το εγκαταλελειμμένο παλιό νοσοκομείο. Το κλίμα ήταν συγκινητικό για τις όλες προσπάθειες να γίνει αυτό το κτήριο, που έχει ήδη αποσπάσει και δύο βραβεία.

Την όλη τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος έκλεισε τον λόγο του με το χαρακτηριστικό “η ψυχή μου είναι στην Καλαμάτα”, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα είχε αναφερθεί με έμφαση στην όλη προσπάθεια της αυτοδιοίκησης και τον ρόλο της εν μέσω κρίσης, σε μια τοποθέτηση με κυρίαρχη την πόλη στην οποία μεγάλωσε αλλά και την μετεξέλιξή της.

https://www.facebook.com/bestkalamata/videos/1439369632765417/

https://www.facebook.com/bestkalamata/videos/1439367736098940/

Λίγη ώρα αργότερα έγιναν τα αποκαλυπτήρια της πλάκας που βρίσκεται στην είσοδο του κτηρίου.

Το παρών έδωσαν ο Υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης, ο Αν. Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης Αλ. Χαρίτσης, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Τσιρώνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, και, πλήθος φορέων και αρχών.

Λίγη ώρα αργότερα συγκινητικές οι στιγμές στον 3ο όροφο που πλέον εκεί βρίσκεται η προσωπογραφία του αείμνηστου Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου με αξιοσημείωτες τις αναφορές του ΠτΔ στην προσφορά του Μεσσήνιου ευεργέτη, παρουσία του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου.

https://www.facebook.com/bestkalamata/videos/1439406569428390/

https://www.facebook.com/bestkalamata/videos/1439406512761729/