Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Χριστός Ανέστη! Το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως ήχησε παντού! (video)

«Σ’ όλες τις γλώσσες, είτε των λαών είτε των συναισθημάτων, το αδύνατον διαρκεί ως ελπίδα, ως πίστη, ως άνοιγμα αγάπης… Στη δική μας γλώσσα το αδύνατον ονομάζεται Ανάσταση!» Οδυσσέας Ελύτης.

Χριστός Ανέστη! Έψαλαν οι πιστοί που συνέρρευσαν στους Ιερούς Ναούς για το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης Του Θεανθρώπου. Στιγμές κατάνυξης και στην Καλαμάτα όπου με λαμπρότητα τελέστη η Αναστάσιμη Ακολουθία χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής.

Η πρωτόγνωρη περίοδος που διανύουμε έχει αλλάξει τα δεδομένα όπως τα γνωρίζαμε και την κορυφαία στιγμή της Ορθοδοξίας κληθήκαμε και φέτος να τη γιορτάσουμε και φέτος… με αποστάσεις, με περιορισμούς… Διαφορετικά! Όμως το Χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως ήχησε παντού. 

Μπορεί το «Χριστός Ανέστη» να ακούστηκε ξανά από μπαλκόνια, αυλές, αλλά και από τις Εκκλησίες μας κι αυτές τις Άγιες μέρες όλοι να τραβήξαμε το Γολγοθά μας, όμως όλοι μαζί πορευόμαστε προς την επόμενη ημέρα, προς την… Ελευθερία.

Ο Θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν κάθε μας σκέψη με κατανόηση, ελπίδα και αγάπη!

Είθε το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου να φωτίζει τις καρδιές όλων, δίδοντάς μας δύναμη και ελπίδα, ώστε με αγάπη, αλληλεγγύη, πίστη και αποφασιστικότητα, να ξεπεράσουμε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και με αισιοδοξία να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Τώρα, λοιπόν, που οι ευχές πιάνουν περισσότερο…

Η οικογένεια του BEST MEDIA GROUP, διοίκηση, δημοσιογράφοι, παραγωγοί, τεχνικοί και όλοι οι συνεργάτες του σταθμού εύχονται σε όλο τον κόσμο ένα αύριο πλημμυρισμένο με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πολλά πλατιά χαμόγελα.

Να αναδειχθούμε όλοι νικητές από τη δύσκολη αυτή δοκιμασία που βιώνουμε ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού, αντιμετωπίζοντας κατάματα όλες τις προκλήσεις!

Και ΜΑΖΙ να αδράξουμε την επόμενη μέρα….

Χρόνια Πολλά. Χριστός Ανέστη!

Είθε το Φως της Ανάστασης να χαρίζει πάντοτε ελπίδα, αδελφοσύνη, αισιοδοξία και δύναμη!

BEST MEDIA GROUP