Δευτέρα
5
Ιούνιος
TOP

1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης: Πρωτάθλημα Πινγκ πονγκ κατά της σχολικής βίας – Ενημέρωση του δημάρχου για το τμήμα ΖΕΠ

Για τις δράσεις που υλοποιούνται αυτό το διάστημα στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης ενημερώθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος από την διευθύντρια Ελισάβετ Σταθοπούλου και τους καθηγητές του σχολείου.

Ο κ. Αθανασόπουλος επισκέφθηκε και φέτος το τμήμα ΖΕΠ του σχολείου (το οποίο απαρτίζεται από μαθητές Ρομά), όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μαθητές και την καθηγήτριά τους Σταυρούλα Σταυροπούλου. Οι μαθητές του επέδωσαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιστολή όπου τον ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον του για τη λειτουργία αλλά και την πορεία του τμήματος.

Μεταξύ των παράλληλων δράσεων που πραγματοποιεί το 1ο Γυμνάσιο, οργάνωσε στο πλαίσιο της ημέρας κατά της σχολικής βίας (έχει οριστεί η 6η  Μαρτίου), πρωτάθλημα πινγκ πονγκ. Ως έπαθλο στον νικητή του πρωταθλήματος, μαθητή του Γ1 Βασίλη Γιαννόπουλο, ορίστηκε ένας αγώνας με τον Δήμαρχο Μεσσήνης, που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο με θεατές μαθητές από όλες τις τάξεις του σχολείου. Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε 3-2 υπέρ του μαθητή.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον νικητή Βασίλη Γιαννόπουλο, και του ευχήθηκε να αγωνίζεται πάντα με ζήλο στη ζωή του για να πετύχει ότι επιθυμεί. Ακολούθως, ευχήθηκε στους μαθητές καλή πρόοδο, προτρέποντάς τους να εντάξουν στη ζωή τους και τον αθλητισμό, να θέτουν στόχους και να αγωνίζονται για να τους κατακτήσουν.