Σάββατο
25
Μάρτιος
TOP

2 χρυσά, 1 αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλιο για τους καλαματιανούς τζουντόκα στην Αθήνα

Δυναμικό παρών στο διασυλλογικό πρωτάθλημα  JUDO  Ne-Waza που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στα Σπάτα Αττικής έδωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Τζούντο Καλαμάτας, όπου οι 4 συμμετέχοντες αθλητές του κατέκτησαν ισάριθμα μετάλλια.

Συγκεκριμένα, κατέκτησαν 2 χρυσά, 1 αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλιο.  Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών του καλαματιανού συλλόγου:

Χρυσό : Θεοδωρακόπουλος Σέργιος, 42Kg Παίδων Α’

Χρυσό : Σπηλιώτης Παναγιώτης, 60Kg Παίδων Β’

Αργυρό : Σαχλάς Γιάννης, 50Kg Παίδων Β’

Χάλκινο : Μητσέας Στέφανος, +60Kg Παίδων Β’

“ Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας για όλη την αθλητική σεζόν. Μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες. Μια σεζόν που ο ¨Αθλητικός Σύλλογος Τζούντο Καλαμάτας¨  βγήκε 4ος σύλλογος στην Ελλάδα και σε όλους τους αγώνες είμασταν στην πρώτη 10αδα ανάμεσα σε 80 συλλόγους. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό , με αποτέλεσμα να ανέβουν όλοι στο βάθρο των νικητών  και  4 από αυτούς να είναι μέλη της Εθνικής ομάδας Τζούντο .  Βάζουμε μικρούς στόχους και προσπαθούμε μέσα απ την προπόνηση και την καλή διάθεση να τους πραγματοποιούμε .Τα έχουμε καταφέρει και ευχαριστώ όλους που βοηθούν στο έργο μας(αθλητές , γονείς , φίλοι ),” δηλώνει ο Προπονητής του συλλόγου Παναγιώτης Μαρκάκης για να συνεχίσει: Σκοπός του Τζούντο Καλαμάτας  είναι  τα παιδιά μας να γίνουν καλοί άνθρωποι , καλοί αθλητές , καλοί Πρωταθλητές και να προσφέρουν στην κοινωνία . Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι, καλές διακοπές, με υγεία και σας περιμένουμε όλους από 1η Σεπτεμβρίου“

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν για την αγωνιστική ομάδα που μετρά αντίστροφα το χρόνο για τη συμμετοχή της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα  που θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου στην Ρουμανία.

Οι αθλητές που θα  συμμετάσχουν είναι : Σπηλιώτης Παναγιώτης , Πουλόπουλος Τάσος , Σαχλάς Γιάννης.