Παρασκευή
23
Φεβρουάριος
TOP

2η γενικής σε αγώνα δρόμου η Κόντου του “Ευκλής Cycling Team”

Στο τμήμα αγωνιστικής ποδηλασίας του Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής” το 2022 για πρώτη φορά την τελευταία 15ετία εντάχθηκε γυναίκα στο αγωνιστικό του ρόστερ. Ο λόγος για την Βασιλική Κόντου η οποία θα αγωνίζεται στις διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας  με την φανέλα του ”Ευκλή”.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
“Ας μην ξεχνάμε την χρονιά 1980, που ιδρύθηκε το σωματείο ”Ευκλής” στην πόλη μας από τον αείμνηστο Παν. Κουτρούλη ήταν σωματείο με τμήματα στίβου, ενόργανης γυμναστικής, πάλης κ.τ.λ.
Η Βασιλική Κόντου μας δήλωσε, ότι της αρέσει το βουνό και οι ορεινές διαδρομές, ξεκίνησε περίπου 2 χρόνια πριν με το κροσφιτ και αργότερα με το τρέξιμο σε ηλικία 26 ετών, νωρίτερα δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με άλλο άθλημα.
Όμως την κέρδισε φέτος η ορεινή ποδηλασία και το φιλικό και οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ποδηλατική ομάδα του ”Ευκλή”, κατά συνέπεια να βγάλει δελτίο Ε.Ο.Π.
Στόχος της είναι στο μέλλον, να δοκιμάσει και το τρίαθλο, αφού βελτιώσει όπως μας είπε τις επιδόσεις της στο κολύμπι.
Το προηγούμενο Σάββατο (7/5ου) έλαβε μέρος στον ”1ο ημιορεινό Δρόμο Βουφράδος” κατακτώντας την 2η θέση στην κατηγορία Γυναικών και την 2η θέση Γενικής, έτρεξε στα 18 χλμ. σε ημιορεινές περιοχές γύρω από το χωριό Χατζή Μεσσηνίας.