Σάββατο
1
Απρίλιος
TOP

3 συλλήψεις για ναρκωτικά, 2 για καταδικαστικά έγγραφα και μια για τελωνιακό κώδικα στη Μεσσηνία

Πλούσιο… το σημερινό αστυνομικό δελτίο με έξι συλλήψεις και μια εξιχνίαση κλοπής σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας και Μεσσήνης.

Ειδικότερα, χθες (28.6.2021) το πρωί συνελήφθησαν σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 59 και 46 ετών, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, καθώς και -3- ναρκωτικά δισκία, αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Χθες (28.6.2021) το πρωί συνελήφθη στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας Μεσσηνίας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Για παράβαση του Τελωνειακού κώδικα συνελήφθη χθες (28.6.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος  (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -422,99- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Για καταδικαστικό έγγραφο συνελήφθησαν δυο άτομα. Ειδικότερα χθες (28.6.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος  (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.

Την ίδια ημέρα το πρωί συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας Μεσσηνίας,

Παράλληλα εξιχνιάστηκε μια περίπτωσης κλοπής ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, σε οικία ημεδαπού, που έγινε την 15/16.5.2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, για κλοπή.