Σάββατο
24
Φεβρουάριος
TOP

70 χιλιάδες ευρώ εκδίκασε η FIFA στον Γκιοργκιόφσκι – Το επόμενο βήμα της Καλαμάτας

Μια υπόθεση από το… όχι και τόσο μακρινό παρελθόν έρχεται να ταράξει -οικονομικά- τα «νερά» στη μεσσηνιακή ΠΑΕ. Η FIFA απεφάνθη, καθώς φαίνεται, αναφορικά με την υπόθεση του πρώην προπονητή της ΠΑΕ, Ίλτσο Γκιοργκιόσκι, στην οποία είχε στραφεί ο 51χρονος Σκοπιανός μετά τη μονομερή λύση του συμβολαίου του. Επ’ αυτού λοιπόν η απόφαση της ανωτάτης ποδοσφαιρικής αρχής εκδίκασε το ποσό των 70 χιλιάδων ευρώ το οποίο καλείται να καταβάλλει η μεσσηνιακή ομάδα καθότι έλυσε μονομερώς το συμβόλαιο με τον πρώην προπονητή της λίγους μόλις μήνες μετά τη σύναψή του. Ο Γκιοργκιόσκι υπέγραψε στις 4 Φεβρουαρίου 2023 συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους, αλλά πρόλαβε να κοουτσάρει για 12 παιχνίδια.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ ΠΑΕ

Υπάρχει “παράθυρο” μικρής χρονικής περιόδου, περίπου 20 ημερών, κατά το οποίο η Μεσσηνιακή ΠΑΕ και ο πρόεδρός της, κ. Πρασσάς, καλούνται να λάβουν αποφάσεις. Το επόμενο βήμα έχει ήδη αποφασιστεί από την ΠΑΕ, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα ασκήσει έφεση επί της απόφασης.

Στην περίπτωση πάντως που για την υπόθεση δικαιωθεί ο πρώην πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας των Σκοπίων και πρώην προπονητής της Καλαμάτας, τότε η ομάδα πέραν του χρηματικού ποσού που θα κληθεί να δώσει αντιμετωπίζει ακόμα και τον κίνδυνο απαγόρευσης μεταγραφών, αφαίρεσης βαθμών ακόμη και υποβιβασμού.

ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΑΡΑΛΕΣ

Στα αγωνιστικά, εν όψει του Διαγόρα ο Μπαράλες φαίνεται να ξεπέρασε το τράβηγμα που υπέστη και σήμερα προπονήθηκε κανονικά. Όλα δείχνουν πωσ θα είναι στη διάθεσή του προπονητή του Μάκη Χάβου.

Εκτός παραμένουν οι Ισπανοί Αρίμπας και Κάνιας και οι τιμωρημένοι Δημόπουλος και Ματέους.

Σ. Τρ.