Τρίτη
16
Απρίλιος
TOP

9ο Ανοιχτό Τουρνουά «Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας» – Ο ΝΟΚ δίνει το παρών στο Κύπελλο Αττικής «Σπύρος Μπίκος»

Η σκακιστική δραστηριότητα συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή 10/12/23 με το 9ο Ανοιχτό Τουρνουά «Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας» και με την συμμετοχή της ομάδας στο Κύπελλο Αττικής «Σπύρος Μπίκος».

Είναι ο 6ος και τελευταίος γύρος και για τα δύο τουρνουά.

Την Κυριακή 17/12/23 θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας ένα ακόμα τουρνουά rapid «Super – Markets ΜΟΥΡΓΗ». Μετά το πέρας του rapid θα γίνουν οι απονομές και για το Open «Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας».

Οι υπεύθυνοι του Σκακιστικού Τμήματος ευχαριστούν θερμά τις επιχειρήσεις του τόπου μας για την εμπιστοσύνη τους και την στήριξή τους καθώς και τα Μ.Μ.Ε.

Από τις αρχές Δεκεμβρίου είναι πλέον αναβαθμισμένα τα μαθήματα και οι προπονήσεις, αφού γίνονται με την χρήση μιας μεγάλων διαστάσεων οθόνης tv, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και με ηλεκτρονικά ρολόγια σύγχρονης τεχνολογίας χάρη στην Χρυσή Χορηγία του κ. Στάθη Καρέλια. Υπεύθυνοι και αθλητές εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους και τον ευχαριστούν θερμά. Ήδη τα παιδιά παρακολουθούν και συμμετέχουν με μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Το Σκακιστικό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας με την ακαδημία τους περιμένει κάθε παιδί που επιθυμεί να μάθει σκάκι ή να βελτιώσει τις γνώσεις του (καθώς και κάθε ενήλικα που θέλει να ασχοληθεί με το σκάκι βελτιώνοντας την μνήμη του).

Για γενικές πληροφορίες ή πληροφορίες που αφορούν τα τουρνουά μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.nokchess.gr και στο facebook  Σκακιστική Ακαδημία Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας