Παρασκευή
1
Μάρτιος
TOP

Επιτυχία αυλαία για τον 3ο γύρο του 9ου Ανοιχτού Τουρνουά σκάκι στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κ.

Η μεγάλη αγωνιστική δραστηριότητα του Σκακιστικού Τμήματος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας συνεχίζεται και αυτήν την Κυριακή 26/11/2023.

Την Κυριακή 12/11 ολοκληρώθηκε ο 3ος γύρος του 9ου Ανοιχτού Τουρνουά «Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας» με επιτυχία. Τα αποτελέσματα αναλυτικά είναι τα εξής:

Πέτρος Διαμαντέας – Νικόλας Κυριακόπουλος 1-0, Διακουμέας Φάνης – Χάινζ Μάτιτσκα 1-0, Παναγιώτης Κόντος – Φωτεινή Βορριά 1-0, Χρήστος Βέκκος – Αλέξανδρος Λαμπρακόπουλος 0-1, Νικόλας Πετροπουλέας – Κατερίνα Όνιπκο 0,5 – 0,5, Ηλίας Νινιός – Κατερίνα Αλειφέρη 0-1, Θάνος Κορομηλάς – Χριστίνα Κουντούρη 0-1, Κώστας Μάλαμας – Ντάρι Σερμπένκο 1-0, Χρήστος Μουμουλίδης – Ηλίας Πετρουλάκης 0-1, Γιώργος Νινιός – Γιώργος Μπαλιάμης 1-0, Δημήτρης Παπανικολόπουλος – Βασίλης Φιλόπουλος 0-1, Γιώργος Γεωργόπουλος – Μάνος Μουρτζανός 0-1, Παύλος Κατσιλιέρης – Άγγελος Τρυφωνόπουλος 1-0, Παναγιώτης Αλεξέας – Κωνσταντίνος Μακρής 0-1, Άγγελος Χατζής – Αντώνης Μαζιώτης 0-1, Γιώργος Κορδονούρης – Θανάσης Κάππος 0-1, Θανάσης Κοτσόβολος – Κωνσταντίνος Κελέσης 0,5 – 0,5, Μάριος Μακρής bye.

Την Κυριακή 26/11 στις 6:00μ.μ. θα διεξαχθεί ο 4ος γύρος του τουρνουά. Την κλήρωση του 4ου γύρου μπορείτε να την βρείτε στο www.nokchess.gr.

Διαιτητές των αγώνων είναι οι κ.κ. Μανώλης Μουτζούρης, Φίλιππος Παπαδημητρίου και Θοδωρής Τσεκούρας.

Άλλο ένα σκακιστικό τουρνουά θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα το 16ο Τουρνουά Αρχαρίων «Super Markets ΜΟΥΡΓΗ» στις 10:30π.μ..

Θα αγωνιστούν οι αρχάριοι σκακιστές της ακαδημίας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, στο εντευκτήριο του Τμήματος. Το Τουρνουά θα γίνει με ελβετικό σύστημα 5 γύρων και χρόνο σκέψης 10’ συν 5’’.

Μετά το πέρας του Πρωταθλήματος θα γίνει η τελετή λήξης, όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.

Τα παιδιά που επιθυμούν να λάβουν μέρος θα δηλώσουν την συμμετοχή τους κατά τις ώρες λειτουργίας της ακαδημίας με κατάθεση της έντυπης δήλωσης. Για κάθε πληροφορία μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με την Έφορο κα. Τούλα Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα στο τηλέφωνο 6945 499716 ή με τον δάσκαλο σκακιού κ. Θοδωρή Τσεκούρα στο τηλέφωνο 6972 701590.

Την Κυριακή 26/11 οι αθλητές της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας θα λάβουν μέρος στον 4ο γύρο του Ομαδικού Κυπέλλου Αττικής «ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΚΟΣ 2023».

Η έφορος ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους αθλητές για την αγωνιστική τους δραστηριότητα. Ευχαριστεί τους διαιτητές για την εξαιρετική συνεργασία τους και ιδιαίτερα τους χορηγούς του τουρνουά «Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας» και «Super Market Μουργή» καθώς και τα Μ.Μ.Ε. του τόπου μας για την συνεχή υποστήριξη του σκακιστικού αθλήματος.