Τρίτη
30
Απρίλιος
TOP

Κύπελλο: Ήττα με κακή εμφάνιση και αποκλεισμό για την Καλαμάτα 80 -Δεύτερο στραβοπάτημα απέναντι στον Κέρκη (video – highlights)

Το νωθρό της ξεκίνημα και την υποτονική συνέχεια στα δυο πρώτα σετ πλήρωσε η Καλαμάτα 80 καθώς αποκλείστηκε με 3-1 στα σετ από την ομάδα της Σάμου. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για την Καλαμάτα 80 από τον ισχυρό Κέρκη κι έτσι απώλεσε την ευκαιρία να προχωρήσει παρακάτω στον θεσμό, που ωστόσο δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Σε ένα παιχνίδι όπου άρχισε να μπαίνει και να διεκδικεί μετά το 10-17 του τρίτου σετ το οποίο έφθασε να προηγείται με 20-19 και να μειώνει σε 2-1 σετ χάρη στα επιθετικά ξεσπάσματα του Παλέντζα και του Ίλιεφ, ενώ και ο Νίκος Χριστόφας ήταν αυτός που έβγαλε αντίδραση. Η παρουσία του Νίκο Γεωργάτου έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στην ψυχολογική ανάκαμψη καθώς σκόραρε σε πρώτο χρόνο και από το σερβίς σε κομβικά σημεία του παιχνιδιού.

Στο τέταρτο σετ οι ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ (4-4, 8-8, 11-11) με απανωτές ισοφαρίσεις (19-19 και 22-22) με το παιχνίδι ωστόσο να κλείσει στο 23-25 υπέρ των παικτών της Σάμου που με τους Μπαρμπούνη, Στράτο και Γιακούμπ Πετράς “οδηγούς” κατόρθωσε να προκριθεί στην επόμνεη φάση.

Η Καλαματιανή ομάδα στρέφει πλέον την προσοχή της στο πρωτάθλημα και στην αναμέτρηση του Σαββάτου εκτός έδρας με τον Άθλο Ορεστιάδας.