Τρίτη
30
Απρίλιος
TOP

Νέα επιχειρηματικά σχέδια από τον «χρυσό» πρωταθλητή της ελληνικής γαστρονομίας Δημήτρη Πυλιώτη (video)

Η φήμη του ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα και το όνομά του διαφημίζει τη Μεσσηνία και την ελληνική κουζίνα σε ηπείρους μακρινές. Ο Δημήτρης Πυλιώτης διαπρέπει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο εξωτερικό εδώ και χρόνια αναδεικνύοντας με τον ιδανικότερο τρόπο τις γεύσεις, τα αρώματα, τα χρώματα και τη μοναδικότητα της ελληνικής κουζίνας.

Ο Δημήτρης Πυλιώτης έλαβε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του πρεσβευτή της Ελληνικής Γαστρονομίας ενώ τιμήθηκε και ως authentic Greek taste για τα δυο εστιατόρια του το Poseidon Greek Restaurant & Outdoor Lounge στο Miami Beach και το Poseidon Ocean View στην Καλαμάτα από το διεθνή οργανισμό GREEK TASTE BEYOND BORDERS που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και Αγροτικής Αναπτύξης και Τροφίμων.

Ο «χρυσός» πρωταθλητής και για τρίτη συνεχή χρονιά πρεσβευτής της ελληνικής γαστρονομίας Δημήτρης Πυλιώτης συνεχίζει να τολμά μέσα και έξω από την κουζίνα. Τολμά να ονειρευτεί και να κάνει πράξη σχέδια που οδηγούν στο μέλλον.

Για το εγγύς μέλλον σχεδιάζει νέα επιχειρηματικά βήματα εντός και εκτός νομού Μεσσηνίας με κοινή συνισταμένη την αγάπη για το καλό φαγητό και συνταγές μοναδικές με φρέσκες μεσσηνιακές πρώτες ύλες.

Η συνεχής προσπάθειά του δεν ανταμείβεται μόνο με βραβεία αλλά και την αγάπη του κόσμου που ειδικά φέτος, όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST, έχει αγκαλιάσει κάθε του δημιουργία επιλέγοντας σταθερά το Poseidon ocean view ως τον απόλυτο γαστρονομικό και όχι μόνο προορισμό.