Κυριακή
6
Οκτώβριος
TOP

Sl2: Ισόπαλο το ντέρμπι Καλαμάτας- Παναχαϊκής (video)

Δίχως νικητή τελείωσε το ντέρμπι  της τρίτης αγωνιστικής του νοτίου Ομίλου ανάμεσα σε Καλαμάτα και Παναχαϊκό. Το παιχνίδι τελείωσε δικαίως με ισοπαλία αφού και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες για ένα τουλάχιστον γκολ. Σε ένα πρωτάθλημα που θυμίζει περισσότερο “μαραθώνιο” το σημερινό παιχνίδι έδειξε λίγη από τη δυναμική που έχουν οι δυο αυτές πελοποννησιακές ομάδες και πως στην πορεία θα σταθούν ανταγωνιστικές.

Λίγο πριν την πρώτη αξιοσημείωτη φάση του αγώνα για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, καθοριστική ήταν η επέμβαση του Θεοδωράκη στο σουτ του Πασά.

Τη λευκή ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο  δικαιολογεί η απουσία ουσιαστικών ευκαιριών. Μια καλή φάση στο 9ο λεπτό όταν ο Λιποράσε έφθασε κοντά στο γκολ με απίθανο σουτ.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη  ελαχίστων εξαιρέσεων με Αρναρέλλη, Αναστασόπουλο. Στη  η Καλαμάτα κλήθηκε τα τελευταία λεπτά του αγώνα να παίξει με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Καραγκούνη ( 2η κίτρινη).

Περίπου στο 30΄ οι καλαματιανοί ζήτησαν πέναλτι σε χέρι στον Πασά, όμως ο ρέφερι έδειξε “παίζεται” υποδεικνύοντας το κόρνερ.

Στα τελευταία λεπτά ο Λουπάνο έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει υπέρ της Καλαμάτας διατηρώντας το μηδέν στο σκορ.

Ο Καραγκούνης αποβλήθηκε στο 82ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 82′ για την Καλαμάτα, η οποία όμως ήταν εκείνη που είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να πάρει το τρίποντο στα τελευταία λεπτά, όταν μια κεφαλιά του Λουπάνο ήταν άστοχη για εκατοστά.

Καλαμάτα FC (Αναστόπουλος) : Ταΐρης, Μαβινγκά Κωνσταντινόπουλος Λουπάνο Μπακαγιόκο Παπατόλιος Αναστασόπουλος Ρόβας Αρναρέλλης Μπόρχες Πασάς
Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Στεργίδης, Larrea, Τσακμάκης, Liporace, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Τσιάρας, Κέρη, Μυτίδης, Karaklajic
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 Π.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 3 7
2 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 3 7
3 ΚΗΦΙΣΙΑ Α.Ε. 2 6
4 ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 2 6
5 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2 6
6 ATHENS KALLITHEA FC 1 3
7 ΑΕΚ Β 2 1
8 Α.Ο ΕΠΙΣΚΟΠΗ 2 1
9 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. Β 2 1
10 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2 1
11 ΧΑΝΙΑ 1 0
12 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 1 0
13 ΑΙΓΑΛΕΩ A.O 2 0
14 Π.Α.Ο ΡΟΥΦ 1 0
15 Π.Α.Σ.Α ΗΡΟΔΟΤΟΣ 2 -9