Ελαιόλαδο: Ελλάδα – Ισπανία συναγωνιστές & όχι ανταγωνιστές
17:00 – 17:05 Καλωσόρισμα
Γεώργιος Λαζόγιαννης – Προέδρος Α.Σ “Ένωση Μεσσηνίας”
Γεώργιος Κατσούλης – Προέδρος “ΣΑΣΟΕΕ”
17:05 -17:35
Marta González, Εκτελεστική Διευθύντρια της ESAO (www.esao.es) Escuela Superior del Aceite de Oliva / Olive Oil School of Spain
Susana Romera, Τεχνική Διευθύντρια της ESAO (www.esao.es) Escuela Superior del Aceite de Oliva / Olive Oil School of Spain
Από κοινού θα παρουσιάσουν: “Το Ισπανικό Μοντέλο”
17:35 – 17:55
Κωνσταντίνος Τσορώνης: Χημικός – Ελαιολόγος / εκπρόσωπος ΚΑΕΜ “Ελαιοτουρισμός προστιθέμενη αξία στον παραγωγό”
17:55 – 18:15
Δημήτρης Αναστόπουλος: Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Ειδικός Σύμβουλος της “Ένωσης Μεσσηνίας”
“Ελλάδα – Ισπανία: Παράμετροι συναγωνισμού”
18:15 – 18:35
Βασίλειος Ζαμπούνης: Γεωργοοικονομολόγος, εκδότης, δημοσιογράφος, Αντιπρόεδρος 4Ε “Αναδρομή & ανάλυση του Ισπανικού μοντέλου σε σύγκριση με το Ελληνικό”
18:35+
Παρεμβαίνοντες:
–Ευστάθιος Αναστασόπουλος – Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Περιφέρειας Πελοποννήσου
–Δημήτριος Πετρόπουλος – Κοσμήτορας Σχολής Γεωπονίας & Τροφίμων Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
–Αντώνης Παρασκευόπουλος – Διευθυντής ΔΑΟΚ Τριφυλίας
–Νικόλαος Κουτσούκος – Πρόεδρος Σχολείου Ελιάς & Ελαιολάδου Καλαμάτας
Συζήτηση
Συντονιστής: Γιάννης Πάζιος Πρόεδρος ΣΥΜΕΠΟΠ – Διευθυντής Α.Σ Ένωση Μεσσηνίας