Παρασκευή
20
Σεπτέμβριος
TOP

Παραδόθηκε το ανακαινισμένο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας – Σύγχρονος συνθετικός τάπητας με την υπογραφή της Gennatos Turf (pic’s &video)

Ημέρα γιορτής για την ΕΠΣ Μεσσηνίας καθώς εγκαινιάστηκε και παραδόθηκε προς χρήση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το πλήρως ανακαινισμένο αθλητικό κέντρο του Κορδία. Με σύγχρονο πλαστικό τάπητα, επισκευασμένη περίφραξη, αποκατάσταση του συστήματος αποστράγγιση των ομβρίων υδάτων από τον αγωνιστικό χώρο και μια σειρά εργασιών που το κατέστησαν πλήρως λειτουργικό και σύγχρονο.

Ο αγιασμός έγινε παρουσία του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, αντιπεριφερειαρχών, βουλευτών και πολιτευτών του νομού, του δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου και αντιδημάρχων, του προέδρου Βασίλη Σπηλιώτη και μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, παραγόντων και αθλητών αλλά και ανθρώπων που υπηρετούν εδώ και δεκαετίες τον μεσσηνιακό αθλητισμό με τις παρουσίες των Άγγελου Σκαφιδα και Αλέκου Τσάτα να ξεχωρίζουν, το απόγευμα της Τετάρτης, 7 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η απονομή των κυπέλλων στις ομάδες της ΠΑΕ Καλαμάτας και του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου οι οποίες κατέκτησαν τον τίτλο στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κ13 και Κ15 που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.

Τις απονομές έκαναν οι προπονητές των Μικτών ομάδων της Ένωσης κ. Τσουκλερης και Πατρίκης και τα κύπελλα στους πρωταθλητές παρέδωσαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ, Άγγελος Γεωργόπουλος.