Παρασκευή
20
Σεπτέμβριος
TOP

Επιστρέφει ο Μπακαγιόκο στην Καλαμάτα  

Ο Γάλλος στόπερ Μπακαγιόκο Τζούνιορ αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση για την Καλαμάτα που ήδη έχει αρχίσει να σχεδιάζει για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Αυτό άλλωστε έχει επισημάνει και ο Νίκος Αναστόπουλος που θέλει «να φτιάξει ομάδα».

Ο 27χρονος αμυντικός που βρισκόταν στην Ινδονησία είναι η πρώτη… κλήση Πρασσά – Αναστόπουλου για τη νέα Μαύρη Θύελλα και όλα δείχνουν πως… η όρεξη του προέδρου της μελανόλευκης έχει ανοίξει για δυνατές μεταγραφές. Τουλάχιστον 7-8 θα είναι τα νέα πρόσωπα που θα αποτελέσουν κομμάτι του παζλ στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για πλήρη αναδόμηση. Ο Μπακαγιόκο αναμένεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για να υπογράψει εκ νέου συμβόλαιο με την ΠΑΕ, το πιθανότερο διετίας.

Από εκεί κι έπειτα, το ερχόμενο Σάββατο (22 Μάιου) πέφτει η αγωνιστική αυλαία με το ματς της Καλλιθέας ενώ από Δευτέρα το team πιάνει δουλειά εξετάζοντας δελτία ανανεώσεων και αποχωρήσεων. Περίπου 8- 10 θα είναι αυτοί που θα περάσουν την έξοδο.

Στα πρόσωπα με τα οποία θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις είναι ο Γιάννης Πασσάς, με τον υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή να είναι από εκείνους που είχαν σημαντική παρουσία καθόλη τη χρονιά.

Η προετοιμασία ξεκινά στις 22 Ιουλίου στο Παλιάμπελα και στις 4 Αυγούστου η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πιερία και συγκεκριμένα το Ελαιοχώι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο με αρκετά φιλικά (Λάρισα, ΠΑΟΚ, Ηρακλή κα).

Σ.Τρ.