Πέμπτη
19
Σεπτέμβριος
TOP

Κύπελλο Ελλάδας: Ήττα της Εράνης με 1-0 από την Θύελλα- Με ένταση το ματς στα Φιλιατρά

Χάρη σε ένα γκολ στην επανάληψη, η Θύελλα Καμαρίου πέρασε με 1-0 από τα Φιλιατρά επί της τοπικής ομάδας και πανηγυρίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Σαντορίνης αν και έπαιξε το πρώτο της παιχνίδι, κατάφερε να μείνει όρθια στην πίεση των γηπεδούχων που είχαν τις ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Φαρμάκη και την άμυνα της Θύελλας. Αναγκαστική αλλαγή είχαμε στο 24΄όταν ο Κοντομίχης πήρε την θέση του Ζαμπέλη που αποχώρησε τραυματίας. Η Θύελλα μπόρεσε και πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 55΄ όταν ο Νικλιτσιώτης πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, απέφυγε όμορφα τον αντίπαλο του και με δυνατό σουτ με εξωτερικό φάλτσο νίκησε τον Αντωνόπουλο που είδε την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά του γωνία!

Η Εράνη μετά το 0-1 άλλαξε σχηματισμό και έπαιξε με δύο επιθετικούς σε μια προσπάθεια να ισοφαρίσει και να μείνει στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Έτσι οι γηπεδούχοι πίεσαν, με την άμυνα όμως της Θύελλας να έχει τις λύσεις, ενώ προσπάθησε στη κόντρα να πετύχει ένα 2ο γκολ, ενώ όσο πέρναγε ο χρόνος είχαμε και παρεμβάσεις από τον Μάκη Πούλο ώστε να διατηρήσει το 0-1.

Στο 80΄ είχαμε δύο κόκκινες στους πάγκους των ομάδων ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα, από τις συνεχείς διαμαρτυρίες και από τις δύο πλευρές μιας και το παιχνίδι είχε γίνει σκληρό.

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος παρότι παίχτηκε ένα 10λεπτο καθυστερήσεων και η Θύελλα συνεχίζει στο Κύπελλο Ελλάδας, περιμένοντας στην επόμενη φάση να φιλοξενήσει τον Διαγόρα Ρόδου!

Πηγή: santorinisport