Παρασκευή
27
Σεπτέμβριος
TOP

Κοινή Αγροτική Πολιτική, κλιματική αλλαγή, πράσινη επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο του Πανελλήνιο Συνεδρίου Νέων Αγροτών- Το πρόγραμμα της 2ης ημέρας

Το 30ο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών που φιλοξενείται στη Σχολή Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στην Καλαμάτα, συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα με πολλές και σημαντικές τοποθετήσεις. Το συνέδριο αποτελεί θεσμό για τον αγροδιατροφικό κλάδο, και ανοίγει τη συζήτηση για μια σειρά από θέματα όπως η Κοινή Αγροτική Πολιτική, η πράσινη επιχειρηματικότητα, οι αειφόρες πρακτικές, η αγροτική επιχειρηματικότητα μέσα από συλλογικά σχήματα, και όλα τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η κλιματική αλλαγή. Ψηλά στην ατζέντα του συνεδρίου και η σημασία της αγροτικής οικονομίας για την περιφερειακή ανάπτυξη.

Ένας πλούτος γνώσης και πληροφορίες που θα αποτελέσει εργαλείο ανάπτυξης διαμορφώνοντας καλές πρακτικές. Στόχος του συνεδρίου είναι μέσα από προτάσεις και μια σύγχρονη στρατηγική για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της περιφέρειας, να επιτύχει την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή της υπαίθρου.