Σάββατο
5
Οκτώβριος
TOP

Τελικά έλειπαν και οι τρεις πρώην Πρόεδροι χθες!!!

Γράφει ο Επίτροπος

Όσο και να ήθελαν κάποιοι να καδράρουν Σαμαρά και Καραμανλή ως απουσίες, όπως αναφέρουν «ΤΑ ΝΕΑ» σήμερα- εκτός των πολλών άλλων μελών της Κ.Ο. που απουσίαζαν- ισχυρή απουσία ήταν και αυτή του πρώην Προέδρου του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Με λίγα λόγια και να γίνει κατανοητό, οι τρεις τελευταίοι διατελέσαντες Πρόεδροι του κόμματος δεν πήγαν στο… street πάρτι. Το οποίο, στην κατάληξή του, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ως… επιτυχημένο με την συγκέντρωση που τελικά έγινε, καθώς ο κόσμος ήταν πολύ λιγότερος σε σχέση με τις προσδοκίες μιας γενικής… επιστράτευσης που έγινε σε όλη την Ελλάδα!!!

Κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση ακόμη και στους παρευρισκόμενους, ήταν πως ο ύμνος της ΝΔ έπαιζε… instrumental. Τα λόγια εντέχνως είχαν… αφαιρεθεί και στο συγκεκριμένο δυνατό σημείο, για να μην ακούγεται το γνωστό σύνθημα που ταυτισμένο με τη ΝΔ και τις αξίες του κόμματος «ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Θρησκεία, ζήτω η ΝΔ».

Φανταστείτε Πατέλη, Σκέρτσο, ΠΑΣΟΚους, Χρυσοχοΐδη και άλλους να το… τραγουδούσαν αυτό… Μήπως τελικά είχε δίκιο η κα Λατινοπούλου;

Τέλος το σχόλιο σήμερα της «Καθημερινής» με τίτλο «τετ α τετ μετά την ερώτηση» -αν ισχύει- δίνει άλλη διάσταση στην ερώτηση που κατατέθηκε από τους 8 βουλευτές της ΝΔ για τις φαρμακευτικές δαπάνες των χαμηλοσυνταξιούχων, και, παρ’ όλο που οι διαρροές του Μαξίμου είχαν να κάνει πως αυτή ήταν… μάλλον προς την σωστή κατεύθυνση.

Λέτε  ο Μίλτος Χρυσομάλλης να βαδίζει στα βήματα του Μάριου Σαλμά; Καθότι απ’ ότι φαίνεται το Μαξίμου δεν θέλει τελικά «ενοχλητικές» ερωτήσεις, ούτε και υποδείξεις…

Τελικά ο Κώστας Καραμανλής, μάλλον, είχε πολύ δίκιο…