Κυριακή
20
Οκτώβριος
TOP

LIVE στην τηλεόραση BEST η φαντασμαγορική αναπαράσταση της ναυμαχίας του Ναβαρίνου στην Πύλο

Λαμπρές και φέτος οι εκδηλώσεις του δήμου Πύλου Νέστορος που διοργανώνονται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τον εορτασμό της 197ης επετείου της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου. Επίκεντρο των εκδηλώσεων η Πύλος, με την αποψινή αναπαράσταση να προσελκύει το μεγάλο ενδιαφέρον ντόπιων και ξένων. Μία εκδήλωση που συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμου από όλη την Ελλάδα, για να τιμηθεί η 20η Οκτωβρίου του 1827, μια ημέρα ορόσημο για την ανεξαρτησία της Ελλάδας!

Δείτε live και στο youtube!

Η φαντασμαγορική αναπαράσταση στην παραλιακή ζώνη της Πύλου θα μεταδοθεί ζωντανά το Σάββατο στις 8 το βράδυ από την Τηλεόραση BEST.

Η εντυπωσιακή εκδήλωση μεταφέρεται επί της οθόνης με όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και την τεχνογνωσία της Belogiannis Audio Visual.  

Κάθε εκδήλωση, κάθε event, κάθε μεγάλη διοργάνωση καλύπτεται τηλεοπτικά και προβάλλεται σε κάθε γωνιά του κόσμου με την εγγύηση της Belogiannis Audio Visual .

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο της κορυφαίας Ελληνικής εταιρείας Belogiannis Audio Visual και περιηγηθείτε στον οπτικοακουστικό κόσμο του www.belogiannis.gr.

HOMEPAGE