Κυριακή
27
Οκτώβριος
TOP

Μαζί με τις κουκούλες, έπεσαν και οι μάσκες!

Γράφει ο δεξιός ψάλτης

Ως δεξιός ψάλτης έχω μάθει να λέω καλά τα τροπάρια. Και το πολιτικό έχει ως εξής…

Το πόσο «ενόχλησαν» οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς με τις απόψεις που δικαιωματικά καταθέτουν είναι πλέον απολύτως ξεκάθαρο. Το θέμα είναι ποιους ενόχλησαν. Και η απάντηση είναι προφανής.

Εφόσον στη χώρα μας -από όσο… ξέρω- δεν έχει επιβληθεί κανενός είδους καθεστωτισμός που να επιθυμεί να καταθέτεις απόψεις που πρέπει αποκλειστικά να συμφωνούν με τον «Ανώτατο Άρχοντα» (αλά Κορέα δηλαδή)

Εφόσον στη χώρα μας η ανησυχία και η αγωνία μπορεί να εκφέρεται σε μια πολιτική άποψη και να εδράζεται στα όσα βιώνει η κοινωνία

Εφόσον στη χώρα μας ο προβληματισμός μπορεί να υπερτονίζεται για να υπάρχουν διορθωτικές κινήσεις

Εφόσον στη χώρα μας ο γιαλός δεν είναι στραβός

Τότε τι γίνεται βρε παιδιά;

Οι απόψεις των δύο πρώην, δεν ήταν τίποτε διαφορετικό, από αυτά που λέει η ίδια η κοινωνία.

Το σύνολο των πολιτών, αλλά και των ψηφοφόρων της ΝΔ -το κατέδειξαν και οι μετρήσεις- απέδειξαν πως τους δικαιώνουν και συμφωνούν μαζί τους!

Η ίδια η πραγματικότητα τους δικαιώνει και συμφωνεί μαζί τους!

Τα όσα γίνονται στην οικονομία τους δικαιώνουν, τα όσα γίνονται στα ελληνοτουρκικά, εδώ και εάν τους δικαιώνουν!

Άρα προς τι η διαφωνία; Που χαλάει το… γλυκό του «όλα πάνε καλά εντός των τειχών»;

Αντί, λοιπόν, το… σύστημα της «παραλλαγμένης» πασοκοποταμίσιας και συμπεριληπτικής ΝΔ να εκλαμβάνει τις απόψεις τους ως πλέον ενδεικτικές, σοβαρές και κρίσιμες και να τις χρησιμοποιεί υπέρ του, αγκομαχά και επιτίθεται, καθώς φαίνεται πως δεν μπορεί να κρυφτούν αλλιώς τα προβλήματα… κάτω από το χαλί.

Από τη μέρα που οι Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής είπαν δημόσια την άποψή τους είναι σχεδόν «κρυφό» μυστικό πως άρχισε μια άνευ προηγουμένου «δολοφονία χαρακτήρων» με τέτοιο συντονισμένο τρόπο απαξίωσης που θα μπορούσε να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα, περί… γραφικών, περί… επιδιώξεών τους και άλλα γαργαλιστικά, με μόνη στόχευση να μη χαλάσει η… μανέστρα.

Την ατμόσφαιρα όμως αυτή τους την χάλασαν τόσο η ίδια η κοινωνία, όσο και η άποψη των ΝΔκρατών και έτσι τα… κουκιά δεν βγαίνουν.

Επειδή, «αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες», τα γεγονότα είναι τέτοια που καταδεικνύουν πως μπορεί να ήταν η εβδομάδα που βγήκαν οι κουκούλες, όμως, κυρίως, ήταν η εβδομάδα που οι… μάσκες έπεσαν.