Σίγουρα αξίζει να τη δοκιμάσετε. Εύκολη, γρήγορη και πολύ πολύ νόστιμη βασιλόπιτα από τη food blogger Emily Vagia.
Τέλεια συνταγή για βασιλόπιτα χωρίς ζάχαρη
Υλικά
180 γρ. (1μιση φλ.) αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
120 γρ. (2/3 φλ.) σιμιγδάλι ψιλό
120 ml. (1/2 φλ.) γάλα αμυγδάλου
2 κ.σ. αλεσμένο λιναρόσπορο μουλιασμένο σε 5 κ.σ. νερό
1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού
100 γρ. (1/2 φλ.) υποκατάστατο ζάχαρης (ζάχαρη από monk fruit, εριθρυτόλη, ξυλιτόλη, στέβια 1:1, ζάχαρη καρύδας κλπ)
175 γρ. (1/2 φλ.) σιρόπι αγαύης ή maple syrup
227 γρ. (1 φλ.) vegan βούτυρο της επιλογής σας σε θερμοκρασία δωματίου
για το σιρόπι
100 γρ. υποκατάστατο ζάχαρης
175 γρ. σιρόπι αγαύης
1/2 φλ. χυμό λεμονιού ή νερό
1/2 φλ. νερό
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ
Πηγή: thetoc.gr