Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Α. Σαμαράς για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Η κοινωνία έχει άποψη, θα τοποθετηθώ στη Βουλή» -Το δηκτικό σχόλιο στην πρόταση περί… αποχής των βουλευτών (video)

Με έναν ξεκάθαρο τρόπο -όπως άλλωστε πάντα πράττει- ο Αντώνης Σαμαράς τοποθετήθηκε σήμερα για τα όσα αφορούν την ρύθμιση που επιθυμεί η κυβέρνηση να φέρει για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο πρώην Πρωθυπουργός φθάνοντας στο Δικαστικό Μέγαρο της Καλαμάτας στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου -με αφορμή και τις θετικές εξελίξεις με την παραμονή του Εφετείου- ερωτώμενος για το… θέμα που έχει ανακύψει τόνισε πως η κοινωνία έχει ξεκάθαρη άποψη και πως ο ίδιος θα τοποθετηθεί στη Βουλή:

“Στην συντριπτική της πλειοψηφία η κοινωνία έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη, για αυτό το ζήτημα και εγώ θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα στη Βουλή”.

Ακολούθως ερωτώμενος για την στάση… αποχής που πρότεινε ως θέση ο Κ. Μητσοτάκης στους βουλευτές της ΝΔ που διαφοροποιούνται ο πρώην Πρωθυπουργός στάθηκε δηκτικά και πρόσθεσε:

“Εγώ ξέρω ότι επί χρόνια όλοι οι πολιτικοί λέμε στον Ελληνικό λαό ότι πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της Δημοκρατίας. Θα λέμε, λοιπόν, στον Ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει, και, λέμε ταυτόχρονα στους βουλευτές και τους υπουργούς να απέχουν;”