Πέμπτη
6
Οκτώβριος
TOP

ΑΕ Μάνης: Πρώτη με όνειρα και φιλοδοξίες (pic’s & video)

Αγιασμό μπροστά στο μνημείο του αείμνηστου Κώστα Αργυρόπουλου έκαναν σήμερα διοίκηση, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές της Αθλητικής Ένωση Μάνης με ευχές  για μια χρονιά που θα αποδώσει τα μέγιστα και θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να εκπληρώσει την υπόσχεσή της στον αείμνηστο ποδοσφαιριστή. «Είχαμε δώσει μια υπόσχεση» είπε χαρακτηριστικά ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Πουλάκος αναφερόμενος στον αδικοχαμένο «Κόλκα», όπως όλοι τον γνώριζαν, την μνήμη του οποίου τίμησαν και τιμούν άπαντες στην ομάδα.

Στα αγωνιστικά, η περσινή χρονιά ήταν μια από τις καλύτερες με τον σύλλογο να φθάνει μια ανάσα πριν την κατάκτηση του τίτλου. Φέτος φιλοδοξία είναι να πετύχουν ότι καλύτερο σε ένα πρωτάθλημα που επιστρέφει στην αρχική μορφή του, με τον Γιώργο Αργυρόπουλο στο «τιμόνι» και τον Γιάννη Χελά στο πλευρό του.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Τάσος Κωνσταντακόπουλος, Γιώργος Σακκάς, Γιώργος Χατζηπαναγιώτης, Παναγιώτης Πουλάκος, Κυριάκος Πουλάκος, Γιάννης Τζανετέας, Δημήτρης Κουρούπης, Ηλίας Δουρούμης, Κλέαρχος Αλεξανδρόπουλος, Πέτρος Σπυρέας, Άγγελος Γιαννής, Νίκος Περιβολάρης, Δημήτρης Χριστόπουλος, Κώστας Αλντέσκου, Βαγγέλης Τσιλιμπέρδης, Νίκος Χάνκο, οι μικροί από τις ακαδημίες Ρότσι Αλάν, Έλτσο Χίντα, Αζίς Χύσσα.

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων απουσιάζουν οι Σωτήρης Καστριτσέας (πορτιέρο) Γκιέρι Φετάχου και Μάριος Μπέρμπερη (είναι στρατιώτης, απολύεται τον Οκτώβριο).

ΔΥΟ ΠΡΟΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΚΛΕΙΣΕΙ» ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Οι μεταγραφικές κινήσεις μέχρι στιγμής ανέρχονται σε έξι με τα νέα πρόσωπα στην ομάδα να είναι οι: Τάσος Κωνσταντακόπουλος, Γιώργος Σακκάς, Κυριάκος Πουλάκος, Σωτήρης Καστριτσέας, Δημήτρης Κουρούπης και Δημήτρης Χριστόπουλος.

Απομένουν ωστόσο δυο προθήκες για να «κλείσει» το ρόστερ με τον Γιώργο Αργυρόπουλου να αναφέρεται σε πολύ στοχευμένες κινήσεις που θα ταιριάξουν και στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια.

Σ.Τρ.