Τετάρτη
24
Ιούλιος
TOP

Αγώνες υψηλού επιπέδου στα ανακαινισμένα γήπεδα της Τέντας στο πλαίσιο του Πανελλαδικού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Ανδρών

Ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σάββατο 4/9/2021 το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Ανδρών του Ο.Α.Καλαμάτας, με τον τελικό μεταξύ των Γιωτόπουλου Γιώργου του Α.Ο.Α.Πατρών και του Καλλίνικου Νίκου του Ο.Α.Νέας Ιωνίας. Συνολικά στο Open Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας αγωνίστηκαν 26 αθλητές από όλη την Ελλάδα, ενώ η διεξαγωγή των αγώνων έγινε με την τήρηση του εγκεκριμένου υγειονομικού πρωτοκόλλου από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης.

Ύστερα από ένα θεαματικό παιχνίδι ο Γιωτόπουλος επικράτησε του Καλλίνικου 6-2,6-3 και αναδείχθηκε πρωταθλητής, κερδίζοντας βαθμούς στην Πανελλήνια κατάταξη και το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ.

Οι αγώνες έγιναν υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και με την χορηγία του Ιατρικού Ομίλου Affidea και του καταστήματος αθλητικών ειδών Cosmos Center.

Πριν τις απονομές, τις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ. επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλος, ο οποίος αφού συνομίλησε με μέλη του ΔΣ και  τους αθλητές, μετέφερε τα θερμά συγχαρητήρια του για την επιτυχή ολοκλήρωση των αγώνων.

Τα έπαθλα απένειμε ο Πρόεδρος του Ομίλου Χρυσανθακόπουλος Γιώργος, ευχαριστώντας τους αθλητές για την αγωνιστική τους παρουσία και ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για του χρόνου.