Παρασκευή
1
Μάρτιος
TOP

Άγριος καυγάς εργατών γης στην Πιπερίτσα – Οκτώ προσαγωγές από την Αστυνομία

Έντονος καυγάς φέρεται να ξέσπασε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ανάμεσα σε αλλοδαπούς εργάτες γης, σε χωριό του δήμου Μεσσήνης, για άγνωστη μέρχρι στιγμής αιτία.

Το περιστατικό έγινε συγκεκριμένα, στο χωριό Πιπερίτσα, όπου φέρεται να ενεπλάκησαν περίπου 10-15 άτομα. Η διαφωνία που στη συνέχεια εξελίχθηκε σε έντονο καυγά, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δυο ατόμων, αφορούσε την εργασία. Μερίδα των εμπλεκόμενων επιχείρησε να διώξει κάποιους άλλους με την δικαιολογία ότι δεν υπήρχε δουλειά για όλους, ότι δηλαδή δεν μπορούσαν όλοι να εργαστούν στο ίδιο μέρος.

Πρόκειται για εργάτες γης διαφόρων υπηκοοτήτων, μεταξύ των Πακιστανοί και υπήκοοι Μπαγκλαντές, οι οποίοι μάλιστα διέμεναν στο ίδιο σπίτι.

Το περιστατικό έγινε σήμερα το απόγευμα και συνολικά έχουν προσαχθεί οκτώ άτομα, ενώ οι υπόλοιποι δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί.

Για την ώρα δεν καταγράφεται κάποιος σοβαρός τραυματισμός ή που να χρίζει νοσηλείας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον καυγά και την παρέμβαση της Αστυνομίας, δυο άτομα πήγαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής με εκδορές κι αργότερα αποχώρησαν.

Σε περίπτωση που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα τότε θα σχηματιστεί δικογραφία για το νόμο περί αλλοδαπών, ενώ προς το παρών δεν έχουν υποβληθεί μηνήσεις.