Δευτέρα
22
Ιούλιος
TOP

Ξυλοκόπησαν βάναυσα γονέα έξω από σχολείο μπροστά στα μάτια παιδιών και πολιτών (video)

Ένα αδιανόητο περιστατικό κατεγράφη σήμερα το πρωί κατά την στιγμή προσέλευσης των μαθητών στο 7ο Δημοτικό Σχολείο της Καλαμάτας. Ξαφνικά και την ώρα που ένας γονέας άφηνε το μικρό του παιδί στην σχολική μονάδα, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από έναν άλλο γονέα, που πετάχτηκε από το αυτοκίνητό του και τον χτύπησε βάναυσα, μαζί με ένα ακόμη άτομο, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Εικόνες σοκ μπροστά στα μάτια πολιτών που βρίσκονταν γύρω, αλλά και του γιού του και άλλων παιδιών που βρίσκονταν στο προαύλιο του σχολείου και που έντρομα παρακολούθησαν το όλο βίαιο σκηνικό.

Μάλιστα ήταν τέτοια η βιαιότητα του περιστατικού που ακολούθησε, με ένα κυνηγητό χωρίς τελειωμό από τους δύο στον άνθρωπο, με τον ίδιο να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια στα γύρω καταστήματα, αλλά τελικά να βρίσκει «καταφύγιο» στο ίδιο το σχολείο και τους άλλους απέξω να συνεχίζουν να τον απειλούν. Η Αστυνομία κλήθηκε στο σημείο οι δύο τους έφυγαν και πλέον ο γονέας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.